Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ψάχνουν για λωτοφάγους - Βίντεο με τον βουλευτή του ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλο


Πρέπει να είναι κανείς εντελώς χάνος με πολιτική αντίληψη ραδικιού για να μην καταλαβαίνει ότι αυτή την στιγμή παίζεται ένα καθαρά επικοινωνιακό κυβερνητικό παιχνίδι αποπροσανατολισμού. Όπως όταν την πρώτη φορά πέρασαν την αρχική βάρβαρη δέσμη αντιλαϊκών μέτρων προβάλλοντας την ιστορία Τσοχατζόπουλου, τώρα και εν όψει την ψήφιση στην βουλή των τελικών μέτρων ισοπέδωσης της ελληνικής κοινωνίας, έσκασε μύτη η υπόθεση παράνομου πλουτισμού, ξεπλύματος μαύρου χρήματος κλπ, πολιτικών προσώπων.

 Η ιστοσελίδα του Τριανταφυλλόπουλου μάλισταέχει αναρτήσει  μια λίστα «με τα πολιτικά πρόσωπα (βουλευτές, υπουργούς) που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ εδώ και δύο χρόνια», όπως γράφει.

Αν και δεν αποκλείεται το αστικό πολιτικό σύστημα να θυσιάσει κάποιο απ’ τα επίλεκτα μέλη του σε μια προσπάθεια να εξαπατήσει τον λαό ότι μπορεί να «αυτοκαθαρθεί» ο σημερινός στόχος του δεν είναι άλλος παρά να αποπροσανατολίσει τον λαό.
Η μέρα ψήφισης στην βουλή των μέτρων κοινωνικής ισοπέδωσης θα υπάρχουν διαδηλώσεις και φοβούνται ότι μπορεί να μην είναι στα αποδεκτά πλαίσια όπως αυτές του της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Στο βίντεο o Ν. Καραθανασόπουλος ένας απ’ τους πιο αξιόλογους βουλευτές του ΚΚΕ σχολιάζει τα σημερινά πολιτικά δρώμενα.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου