Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

(Διαβάστε για τα κ...αλόπαιδα τα ελληνοαμερικανάκια με τα 600 δις που θα μας ... έσωζαν από το χρέος)!


Μήπως, εκτός από εισαγγελέα και ιντερπόλ, χρειάζονται και ψυχίατρο τα αμερικανοχιμπατζάκια???





=== Ένας γνωστός Έλληνας πατριώτης της Γερμανίας, από αυτούς που είχαν συγκινηθεί για τη γαλαντομία των ανύπαρκτων (μαϊμού) -αυτοανακηρυγμένων- υπερατλαντικών ευεργετών με τις τρούπιες τσέπες, ο Κώστας Γκαλιμάνης, είχε την αφέλεια, να απευθυνθεί στον διαβόητοEmmanuel Lambrakis, αυτόν που έχει ήδη ιδρύσει (χωρίς κόστος) ξεχωριστά και παραπλανητικά τρεις (3) τουλάχιστον END (Τρίπολη Πελοπονήσου, Νέα Υόρκη ΗΠΑ και Καναδά και πάει για την τέταρτη στον Ελληνισμό της Αυστραλίας!!!), προκειμένου να του εκφράσει τις απορίες του, αλλά και την αγανάκτησή του, για τα καραγκιοζιλίκια των END Τρίπολης  (ΕllasNeverDie)  και   ΕΝD Νέας Υόρκης (EndNationalDept).
  === “Οπως όλοι μας ξέρουμε, αυτές τις εφανείς χρηματοεισπρακτικές εταιρείες (εκ των οποίων η φερόμενη ως μητρική ΕΝD Νέας Υόρκης -EndNationalDept – δεν δείχνει κανένα σημάδι ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ), τις κατασκεύασαν οι Σώρρας Αρτ. και Λαμπράκης Εμ. με τις παρέες τους, δήθεν για να μας σώσουν από το δημόσιο χρέος, ενώ στη πράξη, προσπαθούν να προσεταιριστούν πλούσιους Ελληνοαμερικάνους, πλούσιους Ελληνοκαναδούς και πλούσιους Ελληνοαυστραλούς, αλλά τελευταία, και παραπολιτικές οργανώσεις, που αραιά και που, πηγαίνουν για φραπέ στη πλατεία συντάγματος!!! Έεεεε ρε λαϊκό έρεισμα που σας χρειάζεται!!!


 === Ο συμπατριώτης μας από τη Γερμανία, ο κ. ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΛΙΜΑΝΗΣ, μου κάνει τη τιμή, να μου κοινοποιεί αυτήν την ιντερνετική αλληλογραφία, την οποία έκρινα ότι αξίζει να τη διαβάσετε όλοι, για να καταλάβετε κι΄ οι τελευταίοι δυσπιστούντες, ότι ο Μπαρμπανίκος, δεν άρχισε άδικα να ξεχέζει την υπερατλαντική συμμορία, από την πρώτη μέρα που εμφανίσθηκαν δημόσια σε εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου με τις εξοφλημένες μετοχές, της ανύπαρκτης από το 1932 Τράπεζας Της Ανατολής ( Banque D’Orient) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΔΑΡΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΕ. Ρε γαμώτο, οι ληστές κυβερνήτες, ήδη μας έχουν φορτώσει 93.000.000.000€ από τροϊκάνικα δάνεια για κάλυψη ζημιών των ιδιωτικών τραπεζών και θα γλυτώναμε, αν οι απατεώνες πετύχαιναν να ληστέψουν την ΕΤΕ???? Είδατε ποτέ και πουθενά, τέτοια κόλπα να τα φορτώνονται οι τραπεζομέτοχοι???? Δώστε μου έστω και ένα παράδειγμα. Το αληταριό διεκδικεί τρελά λεφτά που ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ, εδώ και πάνω από 4 χρόνια, πλαστογραφόντας έγγραφα, δικαστικές αποφάσεις, μετοχές εξοφλημένες, και σε άλλα έγγραφα (π.χ. ανύπαρκτη δήλωση δωρεάς) δίνουν ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!!! Και δυστυχώς στο κράτος των γαλαζιοπράσινων κυβερνήσεων της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, κανένας πούστης δεν κουνιέται για να τους μπαγλαρώσει.
  === Πάλι τσαντίστηκα και ξεφεύγω….. Ας δούμε όμως την αλληλογραφία, με την ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ EMMANUEL  LAMBRAKIS:
  === Από:  Kostas Galimanis kostasgalimanis@yahoo.de
=== Προς:  elambrakis@yahoo.com,  georgantzas@fordham.edu,  info@ellasneverdie.org,  avragioz@gmail.com, …..
ΘΕΜΑ:  END  (ΕllasNeverDie)  και   ΕΝD (EndNationalDept)
Προσωπικά,  είμαι σφόδρα  α γ α ν α χ τ η σ μ έ ν ο ς !
Παραμένω …άφωνος!!!
Κώστας Γκαλιμάνης
Γερμανία
 Και παραθέτει αρκετά από τα τελευταία εκπληκτικά δημοσιεύματα, όπως:
http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/26617
Ο εμπνευστής της απάτης της μετοχής της Τράπεζας της ανατολής, τώρα ζεσταίνει ….U.S. Treasurv bonds σε απεριόριστες ποσότητες!!!
(……. Ο κ. Κ. Γκαλιμάνης παραθέτει και άλλες δημοσιεύσεις με τα ξεφωνήματα κατά του Λαμπράκη ΚΑΙ από ομογενείς!!!! καθώς και την ….όψιμη ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ της END Τρίπολης – ΕllasNeverDie!!!!!)
  === Ο EMMANUEL  LAMBRAKIS, λαμβάνοντας ολόκληρο πακέτο αναρτήσεων μαζί με τη Λακωνική αλλά εντονότατη αγανάκτηση του συμπατριώτη μας από τη Γερμανία, ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ και δείτε πως αντιδρά:
«Von (ΑΠΟ): Emmanuel Lambrakis <elambrakis@yahoo.com>
Betreff: Re: END και END…!
An (ΠΡΟΣ): «Kostas Galimanis» <kostasgalimanis@yahoo.de>
Datum: Donnerstag, 27. September, 2012 17:59 Uhr
Ἀγαπητέ μου κε 
Δέν σᾶςγνωρίζω καί διερωτῶμαι γιατί ἀπευθύνεσθε σέ ἐμένα
Θά μείνετε ἀληθινά ἂφωνος ὃταν μάθετε τήν ἀλήθεια. Τά παρόντα ἐπιφωνήματα σας τά ὁποῖα προβάλετε γιά ἐντυπωσιασμό θά ἀντικατασταθοῦν μέ πραγματική καί ὂχι τεχνητή ἀγανάχτηση ὃταν ἀντιληφθεῖτε πόσο ἐφυής εἶναι ἡ παγόδα πού σᾶς ἒστησε ἡ Ἐθνική….
Μέ τήν προϋπόθεση βεβαίως ὃτι δέν εἶτε καί ἐσεῖς πράκτορας τῆς Ἐθνικῆς….
Θά σᾶς παρακαλοῦσα εἰλικρινά νά μήν μοῦ ξανααπευθύνετε τόν λόγο μέσω διαδικτύου ἢ μέ ὁποιοδήποτε ἂλλο τρόπο………..
                                                            ΕΛ»
=== ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Είναι για γέλια ο τρελάρας!!! Και εμένα πράκτορα της ΕΤΕ με αποκαλεί, εδώ και ενάμιση χρόνο η ΚόζαΝόστρα….
…..Και του απαντά (που λέτε) ο απογοητευμένος συμπατριώτης μας Κώστας Γκαλιμάνης:
  === ΑΠΟ:  Kostas Galimanis kostasgalimanis@yahoo.de 
=== ΠΡΟΣ:  elambrakis@yahoo.com,  georgantzas@fordham.edu,  info@ellasneverdie.org,  avragioz@gmail.com, …κλπ
«Αγαπητέ κύριε Λαμπράκη,
δυστυχώς δεν μπόρεσα να κατανοήσω το είδος και τον τρόπο της γραφής σας – προσέξτε παρακάτω το κείμενό σας!
Παρακαλώ πολύ, γράψτε μου ελληνικά…!
Κώστας Γκαλιμάνης
Γερμανία»
Ο φίλος Κ. Γκαλιμάνης δεν ξέρει, αλλά εγώ, πολύγλωσσος ων, θα τον διευκολύνω: Κώστα, αυτοί μιλάνε χιμπατζήδικα, γι΄ αυτό δεν τους καταλαβαίνεις!!!
Που είσαι και κρύβεσαι κε «ευεργέτα» ….. Φτιάξε ρε φούστη μου, και συντήρησε ΕΣΤΩ ένα νηπιαγωγείο στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου και μετά, τα ξεναλέμε ΜΑΚΑΚΑ και ΚΟΠΡΙΤΗ μου….


http://zeidoron.blogspot.gr/2012/09/blog-post_2930.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου