Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΟΜΟΤΕΛΙΑΚΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΩΣΗ ΤΗΣΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ


ΝΟΜΟΤΕΛΙΑΚΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΞΩ"

Καλημέρα αγαπητοί συμπολίτες. Ξημερώσαμε άσχημα σήμερα με τα νέα της μεγάλης φορο-επιδρομής που προετοιμάζεται. Μια φορο-επιδρομή για την οποία φταίμε εμείς. Είτε με την συμμετοχή μας είτε με την σιωπή μας (νομίζαμε λάθος το κράτος εχθρό και θεωρούσαμε αυτούς που με τις καταγγελίες του προστάτευαν τα οικονομικά του προδότες)!


Πολλοί Έλληνες διαμαρτυρόμαστε από το 1997 ότι δεν είμαι μαγκιά να φοροδιαφεύγεις. Ότι αυτή η εξαιρετικά ηλίθια λογική του να θεωρώ το κράτος αντίπαλο είναι αυτοκαταστροφική (όσο και αφελής). Τα δανεικά και τις επιδοτήσεις δεν μας τα χορηγούσαν οι «έξω» γιατί είναι κουτόφραγκοι και δεν μπορούσαν με παρόμοια με τα χθεσινά μέτρα να μας "ξεσκίσουν" φορολογικά (και δεν είδατε τίποτα ακόμα). Κανένας «χαζούλης» δεν σκέφτηκε πόσο γελοίο είναι να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή με τα σύγχρονα μέσα παρακολούθησης. Προτιμούσαν να σκέφτονται αυτά που βόλευαν τον εαυτό τους (στην πραγματικότητα βόλευαν την εγωπάθειά τους). Τώρα που οι «έξω» άλωσαν τον κρατικό μηχανισμό μέσω των δανεικών ... τώρα θα δείτε!
Και να θυμάστε ότι αυτό είναι σχέδιο των πιονιών ... των μικρών στρατιωτών. Το σχέδιο της βασίλισσας είναι η αραίωση της γονιδιακής δεξαμενής του Ελληνικού λαού!!! Προσέξτε μήπως μια λάθος αντίδρασή μας στο σχέδιο των στρατιωτών ενεργοποίηση το κατά πολύ χειρότερο για εμάς τον Ελληνικό λαό σχέδιο της βασίλισσας*.
Μόνο η γνώση και η αυτοκριτική θα λύσει τα «μάγια» των κακών μαγισσών στους εγκεφάλους μας**.
Για όσους θέλουν περισσότερες λεπτομέρειες παραθέτω τις εξής παραπομπές σε παλαιότερες δημοσιεύσεις μου:
* http://ksipnistere.blogspot.com/2011/05/blog-post_1230.html
** (Αγαπητοί συνάνθρωποι και συμπολίτες. Δεν μας σώνουν χρήματα. Δεν μας σώνει τίποτα εκτός της αυτοκριτικής. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι. Εμείς ψηφίζουμε λάθος δεκαετίες τώρα. Καταντήσαμε να σκεφτόμαστε περισσότερο το που θα ποντάρουμε στο "πάμε στοίχημα" από τον ποιόν θα ψηφίσουμε για να σχεδιάσει το μέλλον μας και το μέλλον το παιδιών μας. Φταίμε γιατί υποστηρίζαμε ότι: "δεν φταίω μια και δεν καταλαβαίνω από οικονομία και πολιτική". Μα τα βιβλία είναι εκεί για να τα διαβάσουμε. Ακόμα και δωρεάν στις βιβλιοθήκες. Μα εμείς προτιμήσαμε τον κοινωνικό σχολιασμό (κουτσομπολιό) ή τις σκουπιδο-εκπομπές τύπου Ανίτα Πάνια. Με την σύγκρισή μας με τους προβληματικούς συμπολίτες μας που επανειλημμένως μαζεύει στην εκπομπή της αισθανόμαστε ανώτεροι. Τρέφουμε το εγώ μας. Καταστρέφουμε όμως την σκέψη μας. Τεμπελιάζουμε αντί να αγωνιζόμαστε να γίνουμε καλύτεροι. «Γηράσκω αεί διδασκόμενος». Αν ένα μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού σκεφτόταν ορθότερα δεν θα φτάναμε ποτέ μέχρι εδώ.
Για τους ανεγκέφαλους που θα βιαστούν να με ταυτίσουν με τον κ. Πάγκαλο θα πω ότι παρόμοιες σκέψεις αποτελούν «προφάσεις εν αμαρτίαις». Ο Πάγκαλος είπε κάτι σωστό για να καλύψει τις ευθύνες του στα εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού. Εγώ είπα το ίδιο σωστό γιατί η συνειδητοποίησή του αποτελεί την μοναδική ελπίδα του Ελληνικού λαού. Αυτογνωσία αυτοκριτική και πολύ πολύ μελέτη.
Καλή μας επιτυχία)
Για τυχόν ερωτήσεις που δεν απαντώνται στα κείμενα παρακαλώ απευθυνθείτε στο παρακάτω email.

atlandas@gmail.com 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου