Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Την 6η ΜΑΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ …πρώην μικρών κομμάτων...




… και ο θάνατος των : πασοκ και ΝΔ.

Η 6η ΜΑΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ‘’ΓΙΟΡΤΗ’’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ .
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ , ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΣ , Ο ΠΑΠΑΝΤΡΕΪΣΜΟΣ , Ο ΣΑΜΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο …ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ!


Το σύστημα του ‘’αυτοκρατορικού κατεστημένου’’ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ πρέπει να πεθάνει στις 6 του Μάη….
… και που θα είναι ημέρα απελευθέρωσης της Ελλάδα μας και θα νικήσουν όλα τα …πρώην μικρά κόμματα , τα δημοκρατικά και τα προοδευτικά.
Η τύχη φίλοι μου είναι στο χέρι μας ,και πρέπει να αποφασίσουμε με γενναιότητα και τόλμη να δώσουμε την ψήφο μας σε όλα τα μικρά κόμματα για να πάρουμε και εκδίκηση για αυτά που μας έκαναν οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ και ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ .
Μη δίνεται σημασία και αγνοήστε τις απειλές και εκφοβισμούς δήθεν ότι αν δεν βγουν τα 2 κόμματα της καταστροφής το πασοκ και η ΝΔ δεν θα εξασφαλιστούν οι συντάξεις και οι μισθοί, όπου είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ! ΑΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ !
Ήτανε αναμενόμενο και προβλεπόμενο ότι θα στραφούν και θα ‘’πατήσουν ‘’ στο τερατώδης και εξευτελιστικό ‘’δίλλημα’’ που προανέφερα προηγουμένως , δηλαδή θα ‘’πατήσουν’’ εκεί που πονάει ο συνταξιούχος και ο δημόσιος υπάλληλος και ο οποίος πιθανώς να τρομοκρατηθεί και να περιπέσει σε πλάνη ,και αφού παρασυρθεί να τους ψηφίσει οπότε μετά θα καυχούνται ότι ο
Λαός τους έδωσε την πλειοψηφία και μετά ΘΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ …
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ
ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…ΤΟ
ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου