Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Βλέπουν ότι ανεβαίνουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στο 27% και βάλε

fvt. odofr.





και τους έχει πιάσει κρύος ιδρώτας και πανικός ,

όλους τους προδότες και τους δοσίλογους του πασοκ και της ΝΔ…




…και προσπαθούν να αναβάλουν τις εκλογές με όλους τους τρόπους, και επικαλούνται λόγους ‘’ ακυβερνησίας ‘’ , ένα ωραίο και μεγάλο παραμύθι χωρίς τέλος , και τους βολεύει αφάνταστα μέχρι να ανασυντάξουν και πάλι τις δυνάμεις τους για να βρουν καινούργια ψέματα για να τα ‘’πλασάρουν’’ στο σύνολο του Ελληνικού Λαού και να τους εξαπατήσουν όπως παλαιότερα ! Αλλά ο λαός μας ξέρει τον τρόπο να τιμωρεί τους προδότες και τους εγκληματίες …
Ότι και αν σκαρφιστούν δεν πρόκειται να πειστεί και εξαπατηθεί κανείς , για τον απλούστατο λόγο ότι είναι φανεροί κλέφτες και πολιτικοί απατεώνες , αυτοί τους οποίους ψήφιζε μια ζωή εδώ και 60 χρόνια….
Προσπάθησαν και προσπαθούν να ‘’στριμώξουν ‘’ και να στήσουν ενέδρα ,δήθεν με την ανοχή ψήφου εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση οικουμενικής …βλακείας, καραούλι στον ΤΣΙΠΡΑ , αλλά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έφαγε το παραμύθι !
Κορόιδο είναι να κάνει κυβέρνηση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ‘’ΟΡΟΥΣ’’ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ , δεν τους εμπιστεύεται και γνωρίζει πολύ καλά ,ότι τα ανθελληνικά φίδια θα του τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια του μόλις θα βρουν την κατάλληλη ευκαιρία .
Δεν μπορούν να το χωνέψουν ότι το…πουλάκι της εξουσίας πέταξε, και είναι νωρίς για δάκρυα …Στέλλα !
Ο λαός μας φίλοι μου πήρε ‘’εκδίκηση’’ για όλα όσα του έκαναν οι προδότες του πασοκ και της ΝΔ τα τελευταία χρόνια( μένει μόνο να τους δούμε να οδηγούνται στις φυλακές ), και ψήφισε και χωρίς θυμό και συνειδητά ,και αφήστε τι λένε τα παπαγαλάκια των εφοπλιστών με τα τηλεοπτικά κανάλια τους του οχετού και της πτωματολογίας, που επιδίδονται σε βλακώδης και κατάπτυστες αναλύσεις για τα σκουπίδια , για να δικαιολογήσουν την χασούρα οι …άθλιοι!
Δηλαδή αναθεματίζουν αυτούς που ψήφισαν δημοκρατικά κόμματα εμμέσως πλην σαφώς και δεν γνωρίζουν φαίνεται τα…καθάρματα ότι με αυτά που λένε και
Κάνουνε ανεβαίνουν τα ποσοστά : του ΣΥΡΙΖΑ , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !
ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΗΡΕ Ο ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ…
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ….
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ‘’ΞΕΝΟΙ’’ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ : ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ …ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΠΛΕΟΝ !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου