Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

(Ενώ η ρωσική πολεμική διευκόλυνση είναι... ανώτατου επιπέδου πολιτική! Οι φιλορώσοι Λαφαζανιστές της Ίσκρα σπάνε κάθε κοντέρ γελοιότητας)! Erdogan: Εξαγγέλλει επέκταση της βρώμικης επέμβασης στην Β. Συρία. Έγκλημα η κυβερνητική σιωπή απέναντι στην τουρκική βαρβαρότητα

erdogan


Η Τουρκία θα καθαρίσει από τους δήθεν τρομοκράτες τα σύνορά της με τη Συρία σε όλο το μήκος τους, δήλωσε θρασύτατα ο τούρκος Πρόεδρος, Regep Tayyip Erdogan, σε μια ένδειξη ότι η τουρκική επίθεση στην περιοχή του Αφρίν στη βόρεια Συρία, η οποία διαρκεί ήδη εννέα ημέρες, μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω.

Μιλώντας σε συνέδριο του κυβερνώντος κόμματός του στη βόρεια επαρχία της Αμάσειας, ο Ερντογάν δήλωσε πως η Τουρκία θα εξασφαλίσει ότι οι σύροι πρόσφυγες, τους οποίους φιλοξενεί, θα μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους μόλις καθαριστούν τα σύνορα από τους μαχητές.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, ενώ η βρώμικη τουρκική επιχείρηση στην Αφρίν διαρκεί εδώ και πολλές μέρες, η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου και οι μνημονιακές δυνάμεις τηρούν σιγή ιχθύος, καλύπτοντας έτσι την Τουρκική βαρβαρότητα.
http://www.iskra.gr/erdogan-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%80/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου