Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Οι Κούρδοι Αγωνιστές Καλούν τους Τούρκους στρατιώτες να ΠαραδοθούνΔήλωση των SDF που καλεί του Τούρκους στρατιώτες να παραδοθούν, 
"Προς τους στρατιώτες, οι οποίοι αναγκάζονται και οδηγούνται σε αυτόν τον πόλεμο, αυτός δεν είναι ο πόλεμος σας. Οι Σύριοι, οι οποίοι έχετε εξαναγκαστεί εξαιτίας των συνθηκών στα προσφυγικά στρατόπεδα να γίνεστε καύσιμα για πολέμους στους οποίους δεν έχετε δεσμούς!
Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις, που αποτελούνται από όλα τα συστατικά, αποτελούν το θανατηφόρο βέλος κατά της τρομοκρατίας και την ασφαλή ασπίδα για τον συριακό λαό, όπως έχετε δει σε όλους τους αγώνες τους. Οι SDF έχουν αποκαταστήσει την ελπίδα για επανένωση της Συρίας μετά τον πόλεμο. Αποτελούν εγγύηση για το ασφαλές μέλλον των Συρίων, χωρίς καμία διάκριση μεταξύ των λαών της Συρίας.
Η Γενική Διοίκηση των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων σας επιβεβαιώνει ότι δεν είναι εχθρικές σε κανέναν, αλλά αυτές υπερασπίζονται εντός της Συρίας και δεν αποτελούν απειλή για κανέναν, αλλά αντίθετα οι δυνάμεις μας καταπολεμούν τους κινδύνους που απειλούν τον λαό, τη χώρα και τους γείτονες μας. Οι δυνάμεις μας γνωρίζουν ότι έχετε αναγκαστεί να συμμετάσχετε σε αυτόν τον πόλεμο.

Ως εκ τούτου, οι δυνάμεις μας σας προσκαλούν να παραδοθείτε στο πλησιέστερο σημείο των δυνάμεών μας στις γραμμές επαφής που βλέπετε στα πεδία των μαχών έτσι ώστε οι Τούρκοι  πράκτορες που στέκονται πίσω από σας να μην σας βλέπουν και σας υποχρεώσουν να γυρίζετε πίσω και να μην είστε καύσιμα του πολέμου .

Οι Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας σας δίνουν ασφάλεια, γι 'αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και παραδοθείτε στις δυνάμεις μας, προτού φτάσετε σε μια φάση όπου θα λυπάστε και λύπη σας θα  είναι μάταιη». 
ΠΗΓΗ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

http://diktiospartakos.blogspot.gr/2018/01/blog-post_998.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου