Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

(Δηλαδή του Τσίπρα, σε απλά ελληνικά)! Αρνούμαστε να αποτελέσουμε το σκιάχτρο της εργοδοσίας

Επιστολή των απολυμένων του ρ/σ Στο Κόκκινο προς ΕΣΗΕΑ και Left Media ΑΕ 

Οι απολυμένοι δημοσιογράφοι του ραδιοσταθμού Στο Κόκκινο με επιστολή τους προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και το ΔΣ της Left Media ΑΕ, αναφέρουν πως αρνούνται να αποτελέσουν το σκιάχτρο της εργοδοσίας στον αγώνα των συναδέλφων τους και στέκονται αλληλέγγυοι δίπλα τους, κόντρα στην προσπάθεια καθιέρωσης μισθών πείνας. Αναλυτικά αναφέρουν:


«Τις τελευταίες μέρες νομίζουμε πως κατέστη σαφές, πέραν πάσης αμφιβολίας, πως η διοίκηση.. της επιχείρησης δεν έχει καμιά απολύτως διάθεση να συμβάλει στην άρση του αδιεξόδου, στο οποίο η ίδια οδήγησε τα πράγματα.
Αυτός είναι ο λόγος που απέφυγε συνειδητά να καταθέσει γραπτώς κάποια συγκεκριμένη, συμβιβαστική πρόταση για τους όρους εργασίας των εργαζομένων. Μέσα από τις εκδικητικές απολύσεις μας, επιχειρεί να μας χρησιμοποιήσει ως ομήρους για να εκβιάζει τους εργαζόμενους στο Ραδιοφωνικό Σταθμό 'Στο Κόκκινο', προκειμένου να δεχτούν να υπογράψουν μειώσεις μισθών.
Αρνούμαστε να αποτελέσουμε το σκιάχτρο της εργοδοσίας στον αγώνα των συναδέλφων μας και στεκόμαστε αλληλέγγυοι δίπλα τους, κόντρα στην προσπάθεια καθιέρωσης μισθών πείνας.
Ευχαριστούμε τους συναδέλφους μας για την αμέριστη στήριξη τους και είμαστε βέβαιοι ότι η ΕΣΗΕΑ θα συνεχίζει να συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζόμενων για την υπεράσπιση των εργασιακών τους κεκτημένων.
Οι απολυμένοι δημοσιογράφοι του Ρ/Σ 'Στο Κόκκινο'»


http://zoornalistas.blogspot.gr/2018/01/blog-post_245.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου