Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ενα χρόνος χωρίς τον επαναστάτη κομμουνιστή και στέλεχος του ΚΚΕ (μ-λ) Γρηγόρη Κωνσταντόπουλο. (Βίντεο)

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την μέρα που άφησε την τελευταία του πνοή ο πρωτοπόρος επαναστάτης κομμουνιστής και στέλεχος του ΚΚΕ (μ-λ) Γρηγόρης Κωνσταντόπουλος.
Από το ΚΚΕ (μ-λ) μας έστειλαν και παραθέτουμε το βίντεο που προβλήθηκε σε εκδήλωση αυτού του κόμματος για τον ένα χρόνο από το θάνατο του Γρηγόρη Κωνσταντόπουλου.

Εμείς να συμπληρώσουμε ότι επρόκειτο για ένας σύντροφος ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο το κομμουνιστικό κίνημα, ένας άνθρωπος ζωντανό βιβλίο της νεώτερης ιστορίας της χώρας μας.

Να θυμίσουμε ότι ο Γ. Κωνσταντόπουλος έχει δώσει μια μεγάλη συνέντευξη –διάρκειες 2,30 ωρών- στον διαδικτυακό μας ραδιοσταθμό.
Σ’ αυτή  μας μιλούσε τότε για την κινέζικη επανάσταση, τις εξελίξεις για το εργατικό και κομμουνιστικό κίνημα στην Ελλάδα και τον κόσμο, τις πηγές του μ-λ ρεύματος, την Αναγέννηση και την ΟΜΛΕ. Επίσης έκανε αναφορά για την πολιτιστική επανάσταση και μια σειρά άλλα ζητήματα όπως η ήττα του κομμουνιστικού κινήματος, οι αιτίες και οι επιπτώσεις της καθώς και οι προοπτικές που ανοίγονται στην εποχή μας.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2018/01/blog-post_266.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου