Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Αναβλήθηκε η δίκη της Στέλλας Αντωνίου: Καταγγελίες για βασανισμό



Ελεύθερη αφέθηκε η Στέλλα Αντωνίου μετά την αναβολή που πήρε η εκδίκαση της υπόθεσής της για τις 6 Νοεμβρίου από το Αυτόφωρο της Τρίπολης. Η Στέλλα Αντωνίου, που κατηγορείται για εμπλοκή στους Πυρήνες της Φωτιάς συνελήφθη την Πέμπτη με την κατηγορία της παράβασης των περιοριστικών όρων. Η γιατρός της και ο πατέρας της κατήγγειλαν πως μετά τη σύλληψή της έπεσε θύμα βασανισμού από μέλη της Αντιτρομοκρατικής επειδή αρνήθηκε να δώσει δείγμα DNA.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο γιατρός που την εξέτασε το πρωί της Παρασκευής διαπίστωσε οφθαλμική αιμορραγία, κάκωση στην κάτω γνάθο, στον αυχένα και στην ωμοπλάτη. Η γιατρός της, που μίλησε στο Κόκκινο, υπογράμμισε πως η Στέλλα Αντωνίου πάσχει από ασθένεια που απαγορεύονται οι απότομες κινήσεις της κεφαλής, καθώς βάζει σε κίνδυνο την ζωή της.
Υπενθυμίζεται πως η Στέλλα Αντωνίου είχε προφυλακιστεί με την κατηγορία της συμμετοχής στην οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς», στις φυλακές Κορυδαλλού, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη για λόγους υγείας. 
http://tvxs.gr/news/ellada/anablithike-i-diki-tis-stellas-antonioy-kataggelies-gia-basanismo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου