Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Η Ευρώπη ενώνεται κατά των Τούρκων πρακτόρων της MIT

Γαλλία, Βέλγιο και Γερμανία είδαν δολοφονίες Κούρδων πολιτών που ζουν στα εδάφη τους, εκτιμώντας ότι αυτές έχουν γίνει από Τούργκους πράκτορες της ΜΙΤ.

Η Ευρώπη ενώνεται κατά των Τούρκων πρακτόρων της MIT


Ετσι λοιπόν, οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές των χωρών αυτών συνεργάζονται για να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ, που κυκλοφορούν... "ανεξέλεγτοι" στην Ευρώπη. 

Η ιστορία με τις δολοφονίες Κούρδων από πράκτορες της ΜΙΤ ξεκίνησε πριν 5 χρόνια με την εν ψυχρώ δολοφονία τριών Κούρδων στο Παρίσι και οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες απέδειξαν, ότι Τούρκοι πράκτορες της ΜΙΤ ή πληρωμένοι εκτελεστές που προσελήφθησαν από την τουρκική υπηρεσία, ευθύνονται για τη δολοφονία, εκ των οποίων η μία αφορούσε την Σακίνε Γκανσίζ, ηγετικό στέλεχος του PKK.
Κι ενώ αντίστοιχα περιστατικά υπήρξαν στο Βέλγιο, δημοσίευμα του «Der Spiegel» λέει ότι στη Γερμανία όενδέχεται να βρίσκονται τουλάχιστον 6.000 πράκτορες της ΜΙΤ και μη υπολογίσιμος αριθμός συνεργατών τους!..
Ετσι λοιπόν οι τρεις αυτές χώρες κατέληξαν στο να ξεκινήσουν στενή συνεργασία με σκοπό να "ξεμπλέξουν" από τους πράκτορες της ΜΙΤ.
http://www.gazzetta.gr/plus/diethni/article/1209983/i-eyropi-enonetai-kata-ton-toyrkon-praktoron-tis-mit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου