Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Σαββίδης, ΤσίπροΚαμμένος, ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ Ή ΑΛΛΟΙΩΣ… ΛΕΓΚΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ…

Δεν μπορούμε παρά να καταγγείλουμε, τώρα που έπεσε κάπως ο κουρνιαχτός της υπόθεσης με το ντου του οπλοφόρου ολιγάρχη Ιβάν Σαββίδη, ένθερμου υποστηρικτή του μεγάλη ηγέτη Τσίπρα, την μεγάλη συνομωσία που εξυφάνθη από τα υπολείμματα της διαπλοκής και τα βοθροκάναλα που συνεχίζουν να την στηρίζουν.
Κατ’ αρχήν, όπως υποστήριξε και ο μέγας βουλευτής του αριστερού καθεστώτος Βαρεμένος (όνομα και πράγμα) επρόκειτο απλά για μια συμβολική κίνηση του Ιβάν.

Σύμφωνα με τον Αριστείδη Φωκά, βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, «Είναι πολλά τα λεφτά. Ο Ιβάν Σαββίδης εδώ και πέντε χρόνια θέλει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο που βρωμοκοπάει όπου και να το πιάσεις. Δεν μπορεί να ξεβρωμίσει. Ο Ολυμπιακός για ένα χαρτάκι δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο. Έπρεπε να πέσει στη Β’ Εθνική. Είδατε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ; Δεν έπεσε ούτε καπνογόνο. Όπλο δεν μπήκε. Ούτε η αστυνομία το είδε. Μπήκε με ένα μπουφάν, δεν φαινόταν τίποτα. Από πού προέκυψε αυτή η φωτογραφία, δεν ξέρω. Δεν είδε κανένας ότι έφερε όπλο. Μπήκε για να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν ο άνθρωπος. Έβγαλε το μπουφάν του από την αγανάκτησή του. Οι παίκτες της ΑΕΚ γιατί δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο; Τι φοβήθηκαν; Ο Σαββίδης μπήκε για να ζητήσει εξηγήσεις για τον λόγο που δεν μέτρησε το γκολ. Δεν υπήρξε προπηλακισμός, δεν μπήκε κόσμος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες της ΑΕΚ αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Τα συστημικά κανάλια κάνουν ό,τι μπορούν για να σταματήσουν την πορεία του ΠΑΟΚ. Ένας μοναχικός καβαλάρης, όπως είναι ο Ιβάν Σαββίδης, δεν θα μπορέσει να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο».
Ο Τζανακόπουλος ο (Μ)Πειστικός, ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση δεν διατηρεί φιλικές σχέσεις με επιχειρηματίες, ενώ ο Παπαχριστόπουλος, ο Ειλικρινής, με εκείνο το ανεμοδαρμένο τρελό μαλλί (ΑΝΕΛ) μας λέει ότι η κυβέρνηση έχει ορισμένες φιλικές σχέσεις με τον Σαββίδη.
Στην συνέχεια ο Γιώργος Λαζαρίδης (ΑΝΕΛ) τα έβαλε με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη: «Πρέπει να απολογηθείτε για όσα γίνονται επί ημερών σας εναντίον του ΠΑΟΚ. Προσέξτε γιατί όσα λέτε δείχνουν ότι ταυτίζεστε με τις μελανότερες σελίδες της ιστορίας για τις ομάδες της Μακεδονίας. Τόσο πολύ τις φοβάται το αθηνοκεντρικό σύστημα;». Ο Γιώργος Βασιλειάδης με την σειρά του χαρακτήρισε «εμετικά και άθλια σχόλια» του βουλευτή του κυβερνητικού εταίρου, για να καταλήξει ότι απαξιοί να σχολιάσει τα όσα «παραληρηματικά» υποστήριξε, κατηγορώντας παράλληλα ότι «λαϊκίζει» και ρίχνει λάδι στη φωτιά αντί να δίνει ως βουλευτής το παράδειγμα στις κατακαημένες νεότερες γενιές.
Ο ένας δηλαδή ξερνάει πάνω στον άλλο, ο παρακάτω ισχυρίζεται ότι για όλα φταίει μάλλον η μαζική παράκρουση αφού δεν είδε ο ίδιος κανένα όπλο, ο παραδίπλα εξηγεί ότι για όλα φταίει μια «συμβολική ενέργεια» η οποία παρεξηγήθηκε, με τον Ιβάν εξυψώνεται στο βάθρο του εξυγιαντή του βρωμοποδοσφαίρου της παράγκας και του λαδώματος για αυτό τον πολεμά το κατεστημένο.
Και ο Τσίπρας; Ο Τσίπρας συνεχίζει διαρκώς σαν αποβλακωμένος να χαζογελάει, πότε-πότε σφίγγει τα χείλη του για να κάνει τον προβληματισμένο ή να δηλώσει κάτι τάχα μου περισπούδαστο και μετά αρχίζει να χαχανίζει και πάλι, ενώ ενδιάμεσα δεν ξεχνάει να μας αφιερώσει ένα από αυτά τα νερόβραστα αστεία του, μιμούμενος τον Κώστα Καραμανλή τον Καραμπουζουκλή.
Και επειδή η συνομωσία δεν θα περάσει έτσι εύκολα, να ’σου και τα ζεσταμένα σενάρια για την Λέγκα του Βορρά, το κόμμα Σαββίδη, στο οποίο μπορεί και να ηγηθεί αλλά και μπορεί και όχι ο Βασιλικός Υιός του Κοκού, ο Νικόλαος, μπορεί να κρύβεται πίσω αλλά μπορεί και όχι ο Φράγκος Φραγκούλης, ο Στρατηγός με το Σπαθί, στο κόμμα που μπορεί να μπουν μπορεί όμως και όχι αποσχισθέντες των Ανελ, ή ακόμη και ο Τζιτζικώστας, που όμως διαψεύδει ανεπίσημα, άρα όλα είναι ανοικτά μπορεί όμως και να είναι όλα μούφα…
Ζήτω ο Παοκ, ζήτω ο Σαββίδης, ζήτω το καθεστώς Τσίπρα..
Τρελαίνομαι…
Δημοσιεύθηκε από Παρεμπιπτόντως

https://anarchypress.wordpress.com/2018/03/28/%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BE%CE%B5%CF%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου