Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

(Έχει κανείς, πλέον, την παραμικρή αμφιβολία για την εθνική συνείδηση των Σαββιδαίων; Οι εκ "Βορά" Μακεδονομάχοι, τι λένε); Ο Κώστας Καραπαπάς βαρέθηκε "το παραλήρημα του Γιωργάκη"

Οι διαδοχικές αναρτήσεις του Γιώργου Σαββίδη προκάλεσαν την αντίδραση του Κώστα Καραπαπά. Δείτε πώς τοποθετήθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η απάντηση του Κώστα Καραπαπά για τα ποσταρίσματα του Γιώργου Σαββίδη εκφράστηκε με μια φωτογραφία του Βλαντιμίρ Πούτιν και τρία συγκεκριμένα μηνύματα. Όχι μέσω facebook, αλλά instastory.

"Βαρεθήκαμε κάθε μέρα το παραλήρημα του Γιωργάκη Σαββίδη (αν και ξυπνάτε, δεν φταίει το παιδάκι, ο μπαμπάς του τα γράφει)! Δηλαδή οι πιο μεγάλοι τσάτσοι κυβέρνησης που έχουμε δει θα κάνουν τους κριτές των πάντων; Θα μας διδάξουν δημοκρατία τύπου… Ροστόφ; Τα παράπονά τους στον κολλητό τους τον Καμμένο και στον Τσίπρα...", έγραψε χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σχολιάζοντας παράλληλα την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη σχετικά με την επανεκλογή του Βλάντιμιρ Πούτιν στη Ρωσία: "Πρόεδρός μας για άλλα έξι χρόνια; Καλά, δεν είναι ο Προκόπης Παυλόπουλος ‘πρόεδρός μας’; Άλλαξε;"

http://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/olympiacos/o-kwstas-karapapas-varethhke-to-paralhrhma-toy-giwrgakh.5129364.html?utm_source=News247&utm_medium=footer&utm_campaign=24MediaWidget

1 σχόλιο:

  1. 1ον.

    Ο Καραμπαμπάς να κόψει τα .... Σουβλάκια... παχαίνουν τον Εγκέφαλο!



    2ον.

    Είναι .... Διεύθυνση Επικοινωνίας ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ;;;;
    Εγώ Είμαι Εξωγήινος από το Νεφέλωμα NG/2W-5R!!!



    ΌΤΑΝ ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΤΟΝ "ΝΑΟ" δεν τον ... Είδα!!!



    Ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή