Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Αντιδράσεις για την αθώωση του Αμβρόσιου, μετά και το δεύτερο παραλήρημα μίσους

Αντιδράσεις για την αθώωση του Αμβρόσιου, μετά και το δεύτερο παραλήρημα μίσους

Εντονες αντιδράσεις προκαλεί η αθώωση του Αμβρόσιου από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου, που εκδίκασε τη μήνυση κατά του μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, ο οποίος κατηγορείτο για σύνταξη και ανάρτηση κειμένου μίσους και προτροπής σε βία σε βάρος των ομοφυλόφιλων στο προσωπικό του ιστολόγιο.

Ένας εκ των μηνυτών του ιεράρχη, ο Λύο Καλοβρυνάς, μετά την αθώωση δήλωσε ότι η απόφαση δεν του προκάλεσε έκπληξη και την θεωρεί σχεδόν αναμενόμενη. «Ωστόσο και μόνο που κάθισε στο εδώλιο είναι μια τεράστια πρόοδος για την χώρα μας. Είμαστε ρεαλιστές, υπάρχει μια Α’ απογοήτευση αλλά όχι απελπισία. Η μάχη για τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι μαραθώνιος και όχι σπριντ. Ο αγώνας συνεχίζεται», συμπλήρωσε.
Με μια γρήγορη βόλτα όμως στα socia media αμέσως καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνει η αθώωση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου. Αντίστοιχες έντονες επικρίσεις υπάρχουν και από τον πολιτικό κόσμο, καθώς για άλλη μια φορά μια δικαστική απόφαση έρχεται κόντρα στο αίσθημα δικαίου.
Αντίφωνο Κωστής Παπαϊωάννου
22 ώρες πριν
Το δικαστήριο λειτουργούσε μέσα εκεί
Μα η δικαιοσύνη ήταν απέξω
Αίγιο, 15 Μαρτίου 2018
284
14



http://tvxs.gr/news/ellada/antidraseis-gia-tin-athoosi-toy-ambrosioy-meta-kai-deytero-paralirima-misoys

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ!

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "Είμαι Φασίστας" ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ "ΤΙΜΙΟΣ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ" ΤΟΥ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ.... ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"!!!

    Ακου ... Βογιάρε!
    Το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ΈΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΟΜΟΘΡΗΣΚΩΝ ΣΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΩΝ!!!

    Ευτυχώς Που Υπήρχε το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ είθελαν στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΙΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (και στην Ηπειρο)!!!

    Και ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΩ ΡΕ ΡΑΣΟΦΟΡΕΜΕΝΕ ΒΟΓΙΑΡΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Ο ΙΧΘΥΣ!!!


    ΕΣΥ ΠΑΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΕ ... ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΥΡΙΣΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή