Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

Μεγάλης έκτασης επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. είναι σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί της Τετάρτης στα Εξάρχεια, με κύριο στόχο τις εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου, όπου έχουν μπει αστυνομικές δυνάμεις
Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Πολυτεχνείο
Η πρώτη ενημέρωση από την αστυνομία κάνει λόγο για επιχείρηση που πραγματοποιείται από τις 06.25 το πρωί πέριξ και εντός των χώρων του Πολυτεχνείου.
Οι δρόμοι γύρω από το κτιριακό συγκρότημα είναι κλειστοί, ενώ εμφανής είναι η παρουσία ανθρώπων της Ασφάλειας, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ. Η ίδια πηγή έκανε λόγο για περίπου 25 προσαγωγές ατόμων που βρέθηκαν μέσα στο χώρο του ΕΜΠ, κατά τις έρευνες που διεξάγονται παρουσία εισαγγελέα. Σημειώνεται ότι σε χώρους του Πολυτεχνείου υπήρχαν καταλήψεις αντιεξουσιαστών.
Εκτός των προσαγωγών, οι αστυνομικοί φέρονται να έχουν βρει εντός του χώρου μπιτόνι με εύλεκτο υγρό, ξύλα και άλλα παρεμφερή αντικείμενα.
Η επιχείρηση ξεκίνησε με διμοιρίες ΜΑΤ να κλείνουν την πρόσβαση στο χώρο, μαζί με ομάδες της ΔΕΛΤΑ, λίγο μετά τις 06.00 το πρωί. Στις έρευνες συμμετέχουν και άνθρωποι από τη μονάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.
Οι έρευνες ίσως συνδέονται και με διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης που καλύπτει τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63874926
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου