Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας για τη Συρία ζητά ο Τσίπρας

Έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας για τη Συρία ζητά ο Τσίπρας
Την έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής προκειμένου να ενημερωθεί η εθνική αντιπροσωπεία από τον Πρωθυπουργό για τις προθέσεις της κυβέρνησης στο ζήτημα της Συρίας, ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
«Οι δραματικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και η προετοιμασία στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία, καθιστά απαραίτητη την ενημέρωση των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου και του ελληνικού λαού από τον Πρωθυπουργό», αναφέρει ο κ. Τσίπρας στην επιστολή του και προσθέτει ότι «η ενημέρωση κρίνεται απολύτως απαραίτητη, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως η χώρα δέχεται πιέσεις και αιτήματα, ώστε να διευκολύνει τη στρατιωτική επέμβαση».
«Σας ζητώ να αναλάβετε πρωτοβουλία, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής, ώστε ο Πρωθυπουργός να ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία για τις προθέσεις της κυβέρνησης», καταλήγει στην επιστολή.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/340342/ektakti-sygklisi-tis-olomeleias-gia-ti-syria-zita-o-tsipras#ixzz2dHdX33NT


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου