Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Νέο αντιηλιακό, μόνο για τον ελληνικό ήλιο, στα μαγαζιά της Χρυσής Αυγής


Ένα νέο προϊόν, απαραίτητο για κάθε «χρυσαυγίτικη κατασκήνωση» με αθλοπαιδιές, άρχισε να διατίθεται από τα ειδικά καταστήματα του κόμματος και από τα super market, στα ράφια με είδη για χρυσαυγίτες,
γράφει ειρωνικά το Moufanet, στο Facebook.


Γράφει το σατυρικό δημοσίευμα του Moufanet: Μπορεί το καλοκαίρι να τελειώnει, αλλά το αντηλιακό της Χρυσής Αυγής, έχει σκοπό να δώσει κουράγιο στους δοκιμαζόμενους πατριώτες που δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι το καλοκαίρι τελειώνει και πρέπει να γυρίσουν στις δουλειές τους.

Ονομάζεται Varatone που αποτελεί έμμεση αναφορά στο τι θα πρέπει να κάνουν οι Έλληνες στους λαθροκορεάτες που προσφέρουν υπηρεσίες μασάζ ποδιών στην παραλία. Η λοσιόν παρέχει προστασία μόνο από τον Ελληνικό Ήλιο ενώ δεν λειτουργεί σε Ήλιους ξένων χωρών και σε ξένους που ήρθαν στη χώρα επειδή δεν έχουν στον Ήλιο μοίρα.

Η ετικέτα θα φέρει απεικόνιση του Θεού Ήλιου ο οποίος θα οδηγεί ηλιοκαμένος από τον ίδιο του τον εαυτό το φτερωτό του άρμα. Το αντηλιακό υπόσχεται «Ξεχωριστό Ελληνικό Χρυσαφενί Χρώμα» δηλαδή ένα βαθύ μαύρισμα, φανερά διαφορετικό από το σκούρο χρώμα Πακιστανών και Αφγανών που αναδεικνύει ιδανικά τα πατριωτικά τατουάζ (μαίανδροι, σβάστικες, Heil Hitler ) με τα οποία έχει στίξει το κορμί του ο Έλλην.

Η συσκευασία περιλαμβάνει και μια αγαπημένη από τα παιδικά μας χρόνια εικόνα: το σκυλάκι που κατεβάζει με τα δόντια του το μαγιό ενός κοριτσιού! Στο ρόλο του κοριτσιού, ένας Έλληνας που χαίρεται ανέμελα τον Ελληνικό Ήλιο ρίχνοντας το δόρυ του στη γενικότερη κατεύθυνση των Βαρβάρων. Ως γνωστόν ο ακοντισμός, η οπλιτοδρομία, και η αναπαράσταση της μάχης των Θερμοπυλών είναι οι ρακέτες του Χρυσαυγίτη, οπότε το Varatone περιέχει ειδικό αντιολισθητικό παράγοντα ώστε να μην σου γλιστράει ο αντίπαλος πάνω στο παγκράτιο.

Εκτός από την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία, το Varatone εμφανίζει υψηλό δείκτη προστασίας απέναντι στους σατανικούς ψεκασμούς και τα πειράματα Haarp -με το πρώτο ψέκασμα με Varatone όλα τα βλαβερά ψεκάσματα απομακρύνονται, τα κύματα Elf αποκρούονται ενώ προσελκύονται μόνο ελληνικές μέλισσες και σφήκες.

Λαμβάνοντας υπόψιν το ότι το Varatone είναι ένα αντιηλιακό αυστηρά από Έλληνες για Έλληνες μπορεί να αποδειχθεί ιδανικό για τους Χρυσαυγίζοντες κάγκουρες που θέλουν να κάνουν γνωριμίες ή έστω καλή εντύπωση στην παραλία. Φράσεις όπως «Κοπελιά, μπωρό να δανηστό το Varatone σου;» ή «Αγόρι, με αλίφης με Varatone;» (διατηρούμε τη Χρυσαυγίτικη γραφή) βγάζουν τους ενδιαφερόμενους από την αμηχανία της πρώτης ατάκας λειτουργώντας και λίγο ως «μυστική χειραψία». Ταυτόχρονα αποτελούν εξαιρετικές πάσες για να πιαστεί ψιλή κουβεντούλα on the beach για το πόσο πχ σίγουρο είναι ότι θα δούμε Κασιδιάρη στο β' γύρο των δημοτικών εκλογών ή για το αν ο Ακετοκούμπο θα πρέπει να πάει Αμυγδαλέζα επειδή δεν έβαλε καλάθι.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου