Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Θα μας τρελάνουν οι νοσηλευτές του Δρομοκαΐτειου


Παύλος Κιρκασίδης

Σίγουρα δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να φανταστεί ο βουλευτής κ. Στάθης Παναγούλης πως η «πρότασή» του προς τους εργαζόμενους του Δρομοκαΐτειου να φορέσουν ζουρλομανδύα στον Γεωργιάδη όταν η ατζέντα των επισκέψεών του φτάσει και στο δικό τους ίδρυμα, θα ξεσήκωνε θύελλα αντιδράσεων από τους ίδιους, μέσα σε ένα κρεσέντο πολιτικής ορθότητας και όχι μόνον...Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αντιδρώντας στις αλλεπάλληλες προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Υγείας και στις θεατρινίστικες «απρόοπτες» υπουργικές-αυτοκρατορικές εμφανίσεις του σε διάφορα νοσοκομειακά ιδρύματα, είπε μεταξύ άλλων...

«Ο κύριος αυτός έχει γελοιοποιήσει την πολιτική. Παρακαλούνται οι εργαζόμενοι στο ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΔΑΦΝΙ), όταν τους επισκεφθεί, να του φορέσουν ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ»

Μετά από αυτό ο Σύλλογος Νοσηλευτών Ψυχιατρικών Νοσοκομείων του ΕΣΥ Αττικής, είτε έχοντας απολέσει πλήρως την στοιχειώδη αίσθηση του χιούμορ είτε κατά τη γνωστή τακτική «δεν μπορώ να χτυπήσω τον γάιδαρο και χτυπάω το σαμάρι», με ένα λόγο εκτός κάθε τόπου και χρόνου αλλά και άκρως συντεχνιακό, άρχισαν να αναφέρονται «για τον στιγματισμό ενός ολόκληρου κλάδου και για τις προσπάθειές τους για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών ψυχικής υγείας...» ως ο βουλευτής να αμφισβήτησε καθ' οιονδήποτε τρόπο κάτι τέτοιο. 

Φυσικά θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον αν ο εν λόγω Σύλλογος καθώς και οι λοιποί κινούμενοι πέριξ της ψυχικής υγείας, δεν ξόδευαν ανώφελα τα πυρά τους προς άνευ ουσίας και άσχετες κατευθύνσεις αλλά προς εκεί που πραγματικά έπρεπε να έχουν κάνει εδώ και χρόνια, όπως πχ. προς τις φαρμακευτικές εταιρείες που είναι τα πραγματικά αφεντικά αυτού του χώρου. 

(Για να μην τρελαθούμε και τελείως δηλαδή... )


http://www.zougla.gr/parapolitiki/article/8a-mas-trelanoun-i-nosileftes-tou-dromokaitiou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου