Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Η Ντόρα, ο Λάκης και η siemens!



Ο υποψήφιος της Ντόρας στο Λασιθι Νικόλαος (Λάκης) Αικατερινίδης (http://tinyurl.com/ekaterinidis) είναι μια από τις αποδείξεις πως η Ντόρα δεν έχει κόψει τους δεσμούς που τη συνδέουν με τη siemens.

Πέρασε από την ΟΝΝΕΔ και ήταν δημοτικός σύμβουλος της ΝΔ αλλά βρέθηκε στο ΠΑΣΟΚ αφού του ρύθμισε τα χρέη που είχε από την ξενοδοχειακή του δραστηριότητα. Ως εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος ξεπλήρωνε τα γραμμάτια στον Καρχιμάκη.
Το ίδιο διάστημα η σύζυγος του (Ζωή-Ιωάννα Θεοδοσίου-Αικατερινίδη) προσλαμβάνονταν στη siemens ανεβαίνοντας την ιεραρχία φτάνοντας στην κορυφή, ως γενική διευθύντρια του τομέα λογισμικού όπως δείχνει και το πλούσιο βιογραφικό της (http://tinyurl.com/ekaterinidi). Ζητήθηκε ακόμα και η κατάθεση της για το σκάνδαλο της siemens κατόπιν αιτήματος βουλευτή (http://tinyurl.com/etimaplevri). Ακούγεται πως την εποχή ΠΑΣΟΚ δεν δίσταζε να λέει πως "από τη siemens είχε περάσει όλο το μητσοτακέϊκο".
Οι εποχές αλλάξανε και ο Λακης είναι τώρα υποψήφιος της Ντόρας στο Λασίθι κρύβοντας την πολιτική του περιπλάνηση και την επαγγελματικη σταδιοδρομια της γυναίκας του.
Πως από το σκάνδαλο του ΟΤΕ που λένε ότι έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη βρέθηκε ο Λάκης υποψήφιος και με τι ανταλλάγματα; Μήπως και η Ζωή ήταν συμμαθήτρια της Ντόρας όπως ο Χριστοφοράκος;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου