Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

O γερμανοτσολιάς !


O γερμανοτσολιάς! Όταν λέμε δουλικά και γλείφτες, εννοούμε δουλικά και γλείφτες...

Μόνο σε εσένα πουλά τσαμπουκά, μόνο εσένα σε εκβιάζει, μόνο εσένα σε τρομοκράτη. Το ανέχεσαι ?
Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις αξιολόγηση των πολιτικών αρχηγών και πολιτικών προσώπων προηγείται ο Αλέξης Τσίπρας, ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται τέταρτος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων. Ο «Κανένας» πλασάρεται στην τρίτη θέση.

Μα καλά, τόσοι άρρωστοι να επιλέγουν Βενιζέλο!!!! 15 % !!!! και Σαμαρά !!!



35 χρόνια μίζες δεν σας φτάνουν ? 1974 – 2009 πάνω από 700 εκ. οι μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, μόνο ο Τσοχατζόπουλος τα έφαγε ? Μήπως έφαγες και εσύ ? Μάλλον ναι, ο Πάγκαλος σε κάρφωσε, στο είπε, ‘Μαζί τα φάγαμε’. Ο Τσοχατζόπουλος διατέλεσε υπουργός Εθνικής Αμύνης από 25 Σεπτεμβρίου 1996 – 24 Οκτωβρίου 2001. Οι άλλοι δηλαδή δεν έβαλαν το χέρι στο μέλι ?
Και ήταν μόνο οι μίζες στα εξοπλιστικά ? Το χιλιόμετρο των αυτοκινητοδρόμων το πληρώσαμε 3 φορές πάνω από το μέσο Ευρωπαϊκό όρο, και εκεί τίποτε Εεεε.
Εδώ που μας οδήγησαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν χαμπαριάζετε τίποτε !!! Τώρα θα σας σώσουν ή θα σώσετε ΕΣΕΙΣ ψηφίζοντας τους ?

ΕΣΥ με την ψήφο σου, την μόνη δύναμη σου, έφερες το θέμα να συζητείτε στην Ευρώπη παράταση, επενδύσεις, κλπ, τώρα θέλεις να τα ακυρώσεις με ΝΔ -ΠΑΣΟΚ ?

Εάν δεν το κάνεις ΤΩΡΑ, πίστεψε με αύριο θα είναι αργά.
Η σκύλα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, κ. Κριστίν Λαγκάρντ έβγαλε στη δημοσιότητα το μίσος της για του Έλληνες και ταυτόχρονα αποκάλυψε ότι: Ευρωπαίοι και ΔΝΤ μας οδήγησαν στην εξαθλίωση, με τη βοήθεια του «προδότη» Γιωργάκη Παπανδρέου μόνο και μόνο για να μας τιμωρήσουν.

Το ίδιο είχε πει και στον Γιωργάκη όπως αποκάλυψε ο ίδιος πρόσφατα σε εφημερίδα της Πάτρας και η Άγκελα Μέρκελ.

Οι δύο σκύλες που εκπροσωπούν τους τοκογλύφους, αποφάσισαν την τιμωρία μας στον θάνατο, τις αυτοκτονίες, την πείνα, την εξαθλίωση (πάντα με τη βοήθεια του έλληνα εφιάλτη) μόνο και μόνο γιατί «ζούσαμε καλά». Γιατί έχουμε το καλύτερο οικόπεδο της γης, τον υπέροχο ήλιο, το καταπληκτικό κλίμα και θέλουμε να διασκεδάζουμε.

Οι δύο σκύλες και τα σκυλάκια τους επιδιώκουν να μας εξουθενώσουνε για να αγοράσουν φθηνά το «ωραιότερο οικόπεδο της γης».

Απαιτούν τον ήλιο μας, τον τουρισμό μας, τον ορυκτό πλούτο μας, την κληρονομιά μας, τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο, τις ζωές μας.

Στο ξεπούλημα αυτό έχουν για μεσίτες το Γιώργο Παπανδρέου, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Λουκά Παπαδήμο, τα διαπλεκόμμενα ΜΜΕ, τις 100 οικογένειες που χρόνια τώρα ληστεύουν το βιός των Ελλήνων.

Τοκογλύφοι, νταβατζήδες και προδότες μας οδηγούν στην καταστροφή. Πρέπει να αντισταθούμε, πρέπει να ξανακερδίσουμε τη ζωή μας, την αξιοπρέπειά μας, την εθνική μας υπόσταση.

Σε ότι λένε οι σκύλες και τα σκυλάκια τους πρέπει να λέμε ΟΧΙ.

Πρέπει, επιτέλους, να πιστέψουμε στη ρήση «και ο άγιος φοβέρα θέλει».

Μαύρο στους πουλημένους, στους προσκυνημένους, στους προδότες, στους μεσίτες του ξεπουλήματος της χώρας μας.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Μην το ξεχνάτε 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου