Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

H 39η μοτοπορεία Μοτοσικλετιστών



Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές Ελλάδας οργανώνουν το Σαββάτο 19/5/2012 την 39η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής.


«Την Ημέρα Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου συμμετέχουμε στην ποδηλατοπορεία μνήμης συμβολικού χαρακτήρα που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας (Σ.Ε.Ν.) της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Π.Ο.Ε). Θα συγκεντρωθούμε στις 17:00 μπροστά από το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης και θα αναχωρήσουμε στις 17:30.

Στα ενδιάμεσα θα υπάρξουν δύο στάσεις σε μνημεία για κατάθεση λουλουδιών ως ελάχιστο φόρο τιμής. Η πρώτη στάση θα γίνει στην πλατεία Δαβάκη (Καλλιθέα), Παμποντιακό Ηρώο, όπου είναι το πρώτο ποντιακό μνημείο που χτίστηκε στην Αττική και η δεύτερη στάση στο Πεδίον του Άρεως, στην προτομή του Αλέξανδρου Υψηλάντη, πρωτεργάτη της Ελληνικής Επανάστασης και αρχηγός της Φιλικής Εταιρείας. Οι μοτοσυκλέτες δεν θα κινηθούν σε όλη την διάρκεια της πορείας παράλληλα με τα ποδήλατα.

Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ότι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο», τονίζουν σε σχετική ανακοίνωση.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου