Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

κ. Κακλαμανη...

-φωτ. Οδοφρ.


Παλι υποψηφιος βουλευτης ο Κακλαμανης. Καλα δεν χορτασε τοσα χρονια, δε βαρεθηκε; Σαπισε και τον εχει ξερασει ακομα και ο ιδιος του ο εαυτος και χαμπαρει δεν το πηρε. Αφορμη αυτου που γραφω τωρα, ειναι η δηλωση του, οτι ο Τσιπρας θα λειτουργησει αντισυνταγματικα αν ορκιστει Πρωθυπουργος και παει στη Βουλη και ζητησει ψηφο εμπιστοσυνης.

Αυτος ο σαπιογερος που πεταξε αυτη τη βλακια, δεν καταλαβαινει οτι παραβιαζει τη στοιχειωδη λογικη; Τι κακο θα πραξει οταν το Συνταγμα προβλεπει αρθμο βουλευτων 300σιους με απολυτη ελευθερια των επιλογων τους. Αρα ρε ραμολημεντο, που αντι το σωμα σου να βρωμαει και να μοσχοβολα ο εγκεφαλο σου απο σοφια, βρωμαει και χειροτερα το σαπιο σου κεφαλι με αυτα που λες. Κοντολογις, ειισαι ενα μικρο πολιτικο ανθρωπακι και με μυαλο πηθικου.
Βεβαιως να παει στη βουλη και να ζητησει ψηφο εμπιστοσυνης, και εκει θα κριθει ο καθενας, ποσο υπευθυνος ειναι για να κυβερνηθει η πολιτεια σωστα.
Αυτος ειναι ο ρολος των Βουλευτων,να κρινουν, να ψηφιζουν κατα συνειδηση κι οχι καθ΄υπαγορευση,αλλα με περιση συνειδηση και σοφια.
Αυτη ειναι Δημοκρατια κ. Κακλαμανη, κι οχι αυτη που υπηρετης και δεν θελεις να ξεκωλλλησεις, παρα περιμενεις το χαρο να σε παρει με το ζορι. Και εκει θα δωσεις μαχη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου