Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Τα ‘’επικίνδυνα’’ κόμματα που θα αφανίσουν την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ : ΝΔ , ΠΑΣΟΚ , ΛΑ.ΟΣ,


φωτ. Οδοφρ. 




ΚΟΥΒΕΛΗΣ ( Δημοκρατική Αριστερά) , Μπακογιάννη.

Εύκολα μπορεί να το καταλάβει κανείς ότι τα κόμματα τα οποία δεν πρέπει να εμπιστευτούν οι πολίτες είναι ,σύμφωνα με τις ενδείξεις τους και από το ‘’μαύρο’’ και σκοτεινό παρελθόν τους.


1) Ο Κουβέλης εμμέσως πλην σαφώς αφήνει με υπονοούμενα και αυτός και τα στελέχη του ότι θα συνεργαστεί με αυτούς που θα τον προτείνουν για συνεργασία, αφού αποκλείει την συνεργασία με τις αριστερές και δημοκρατικές δυνάμεις . ΑΡΑ τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια…ο σκύλος; Μα με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ !
Ο Κουβέλης, φίλοι μου, μην σας εξαπατά το ‘’αθώο ‘’ του ύφος και ηρεμία που βγάζει προς τα έξω , είναι μια παμπόνηρη σουπιά που σου ρίχνει την μελάνη και μετά σε περιποιέται ιδιαιτέρως ! Θέλει να μαζέψει τους ‘’δυσαρεστημένους’’ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και μετά να στραφεί προς το Βενιζέλο και τον Σαμαρά ,αφού του ‘’δώσουν’’ και κανένα κόκαλο να …γλύψει βλέπε…υπουργεία.
2) Το ΛΑ.ΟΣ με τον Καρατζαφέρη ( γέννημα… θρέμμα της ΝΔ) θα προσπαθήσει να ‘’αρπάξει’’ μερικά υπουργεία, κατόπιν διαπραγμάτευσης με το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ και θα ακολουθήσει το θεάρεστο έργο της ‘’διάσωσης ‘’ του έθνους μαζί με τους άλλους .
3) η Μπακογιάννη ( αφού ψήφισε τα μνημόνια – μνημόσυνα του …θανάτου) ,δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού μάζεψε κάποια ‘’σαβούρα’’ και ‘’σκουπίδια’’ από την ΝΔ, θέλει και αυτή και το κόμμα της να αφοσιωθεί στο θεάρεστο έργο της καταστροφής της Ελλάδας μας . Εδώ και χρόνια η οικογένεια της και όλο της το σόι της το μητσοτακαίϊκο, έτρεφε και τρέφει ένα θανάσιμο μίσος για την Ελλάδα και τους Έλληνες !
4) Τέλος δύο εναπομείναντα κόμματα της καταστροφής , της διαφθοράς και της σαπίλας δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις .
Είναι γνωστό το ‘’σάπιο’’ και διεφθαρμένο παρελθόν τους, με την εν ψυχρώ εκτέλεση της Ελλάδας μέσω των δανειακών συμβάσεων που υπόγραψαν ως προδότες και δοσίλογοι ως ήτανε…αναμενόμενο.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ‘’ΜΑΧΑΙΡΙΑ’’ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ‘’αυτούς ‘’ !
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια …
Υ.Γ.
ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΚΑΙ το ‘’σκουπίδι’’ που
λέγεται …Κατσέλη προέρχονται από το προδοτικό κόμμα του πασοκ.
Οπότε και αυτοί συμπεριλαμβάνονται στα ‘’επικίνδυνα’’ μικροκόμματα αλλά ‘’ύποπτα’’ για συνεργασία με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου