Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ελληνικές βουλευτικές εκλογές 2012 !!!!!!!



Οι Τζεντάι κυριαρχούν στο Ελλαδιστάν με ομόφωνα εκλεγμένο δημοκρατικό ηγεμόνα και κεφαλή του κράτους τον Λουκά Παπαδήμιο, ο οποίος πήρε εντολή από τον Πρόεδρο τον Μάκη για την διεξαγωγή εκλογών. Ο Μάκης άραζει στην δεύτερη σκηνή της ταινίας και καπνίζει το πούρο του αραχτός στην αιώρα του στην Δημοκρατία του Μαϊντανού, της οποίας είναι επίσης πρόεδρος. Η Αστυνομία τον μπαγλαρώνει και του κατάσχει και το πούρο αλλά δυστυχώς έχουν ήδη προκηρυχθεί εκλογές.



Χωρίς κεφαλή στο κράτος (φίλε έφυγε ο Στράτος), οι υποψήφιοι χρησιμοποιούν όλα τα κόλπα που έχουν κρυμμένα στο μανίκι τους, στα ρεβέρ και στο παλιό ριγέ σακάκι τους (το διπλοσταυροκουμπωτό). Ο Beni (το Τζεντάι όνομα του Βαγκελάκη του Βενιζέλου), χρησιμοποιεί την Δύναμη και παίρνει με το πλευρό του τον Μαντά, ενώ ο Sith Lord Adonis (Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς) χρησιμοποιώντας την παλιά μαγεία των Sith φέρνει πίσω στην ζωή τον Γκόρτσο (ΓΚΟΡΤΣΟΣ! ΓΚΟΡΤΣΟΣ! Με σήμα την Μαγκούρα!) για να τον βοηθήσει στην προεκλογική του εκστρατεία.

Από την άλλη μεριά η Παπαρήγα που διοικεί το προλετάριο των μπολσεβίκων επαναστατών, επιστρατεύει τον Μαυρογιαλούρο και οι μισές σκηνές είναι copy-paste από παλιές ελληνικές ταινίες. Αφού φωνάζουν ασυνάρτητα για δεκαπέντε μέρες και ο καθένας λέει τα δικά του για μια θέση στην γερουσία της γερουσίας πριν γίνει αυτοκρατορία και την αναλάβει ο Αυτοκράτορας Μπάρακ Ομπάμιας, πάνε να ψηφίσουνε (την άλλη Κυριακή, αυτήν που παίρνω το χαρτί).

Ο Τσίπρα Φέττ έχει στρατολογήσει έναν άξιο συνεχιστή του έργου του Γέροντα του Μοριά (ή και Γέροντα της Μόρια), τον Μανώλη Γλέζο που κατέβασε την σημαία των Ναζί από την Ακρόπολη τρισήμισυ αιώνες πριν. O Γκέοργκ Καρατζαφύρερ ετοιμάζει στρατό κλώνων υπό το εμβατήριο της 21ης Απριλίου ρεμιξαρισμένο με το Imperial March από δισκέτα [Ο Αντωνάκης κατουριέται απο την χαρά του και ο σκηνοθέτης ζουμάρει στην σκηνή. Απο το πουθενά ο Beni έχοντας κόψει δρόμο δια μέσου των υποκαταστημάτων της Γύρομπανκ και κάτι υπόγειες στοές φύλαξης σφαγμένων γατιών πετάγεται στην δεύτερη θέση καταιδρωμένος και προσπερνάει τον Τσίπρα. Ο Μάκης γελάει καθώς ξέρει ποιος θα τερματίσει πρώτος αλλά κρατάει σιγή ισχύοςιχθύος. Οι υπόλοιποι αγκομαχούν απο πίσω ενώ οι κομπάρσοι αρχίζουν και πέρνουν θέση μπροστά απο τους πρωταγωνιστές. Κάτι ήθελα να γράψω τώρα αλλά μ' αποσυντόνισε η μάνα μου που μιλάει με την τηλεόραση.

21:51: Ο Μπένι αφου τον πάτησε ο Τσίπρας κάτω με σούζα, κάνει δηλώσεις τρέχοντας στον καμεραμάν της Φρίκης και αναμεταδίδεται από τα Ελληνικά ΜΜΕ. Κανείς δεν καταλαβαίνει τι λέει αλλά κάποιοι φημολογούνε οτι για ακόμη μια φορά θάβει τον Αντώνη. Ο Γιωργάκης κάπου εκεί ειναι στο κοινό τον πήρε το μάτι μου για ένα φρέιμ και μετά χάθηκε. Εικάζεται πως ήρθε η ώρα πληρωμής απο τον Κόμη Μ. για τις τρικλοποδιές που έβαζε τόσο καιρό στον Μπένι και την κακή προπόνηση που του έκανε για τον Μαραθώνιο.

21:56: Ο Ανεξάρτητος Καμμένος Έλληνας μιλάει αυτή την στιγμή απο την τέταρτη θέση, πίσω ακόμη κι απ τον Μπένι, και παρότι δεξιός μιλάει σαν γνήσιος εκπρόσωπος του προλεταρίου και του αντιιμπεριαλιστικού κινήματος που πρώτη πρόταξε τις τρίχες απο τις μασχάλες της η Παπαρήγα. Χαρακτηριστικά δηλώνει πως Δεν συνεργαζόμαστε με δοσίλογους. Εντάξει τα σκίζω τα πτυχία μου, η μπάλα έχει χαθεί, ο καθένας έχει της ψωλής του το χαβά και δεν ξέρουνε πια τι λένε. Θα το φτύσει το πνευμόνι απο την νικοτίνη και την πίσσα μέχρι να τερματίσει, αλλά ο κόσμος συνεχίζει να παρακολουθεί αυτόν τον μαραθώνιο μέχρι τελικής πτώσης (από τους καναπέδες του).

22:37: Αυτή τη στιγμη ο Αντωνάκης (παίρνω το καπελάκι μου και μπαστακώνομαι) μιλάει στην κάμερα της Φρίκης. Φαίνεται εμφανώς χαρούμενος που κατέχει την πρωτιά μέχρι αυτή τη στιγμή και δηλώνει πως Δεν θ' αφήσει το Ελλαδιστάν ακυβέρνητο. Ο Μάκης γελάει και λέει Ας δούμε το σχετικό βίντεο και εκείνη την στιγμή ο Αντωνάκης σταματάει την δήλωση στον κάμεραμάν και συνεχίζει να σπριντάρει. Ο Τσίπρας τον πλησιάζει αργά αλλά σταθερά κι όπως είπαμε όλα θα κριθούν στο σχοινί (Γιατί ο Μάκης δεν έχει σκοπό να μιλήσει σήμερα).

22:41: Ο Κάμεραμαν της φρίκης τρέχει μερικά χιλόμετρα πίσω για να πάρει μια δήλωση απο τον Τσίπρα Φεττ. Χαλαρός και με φραπόγαλο στο χέρι τρέχει γιατί ξέρει πως δεν πρόκειται να φτάσει τον Αντωνάκη, έχει πιάσει το νόημα του μύθου του αισώπου περί λαγού, χελώνας και λοιπών πιθικοειδών. Τώρα λέει κάτι για Λαϊκά αλλά δεν τον πιάνω καθώς δηλώνω Μεταλλάς. Ο Τσίπρας, κάνοντας στάση στο κίοσκι του Δήμου Αθηναίων, δηλώνει επίσημα στο κάμερα μαν ότι του δώθηκε εντολή να συνεχίσει με αξιοπρέπεια. Έχει αποκτήσει διαφορά από το Beni, του οποίου οι ασπίδες έχουν καταρρεύσει, και μαζεύει ενέργεια από τους Ελ της περιοχής. Ευχαριστεί επίσης όλους που έδωσαν αυτόν τον αγώνα και τους συγχαίρει.

22:54: Δηλώσεις της Παπαρήγα απο την πέμπτη θέση, στον κάμεραμαν της Φρίκης. Δίνει μάχη για μια λιγότερο ιμπεριαλιστική ταινία με μικρότερο προϋπολογισμό, περισσότερες θέσεις εργασίας και μεγαλύτερο πλάνο καθώς πρέπει να απεργήσουν και τα συνεργεία που και που για τα ένσημα και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.

23:07: Ο Φώτς ο Κουβέλς μιλάει αυτήν την στιγμή στον κάμεραμάν της Φρίκης. Εκφράζει την ανυσυχία γιατι βρέθηκε πίσω απο την Χρυσή αυγή και ζορίζεται πολύ για να την φτάσει. Κάτι λέει για άλλοθι και το πώς θα κινηθεί στην συνέχεια του μαραθωνίου και μόλις είπε κάτι για αγκίστρι, μάλλον θα πάει για ψάρεμα μαζί με τον Τσακ Νόρις στην Αλαμπάμα των Γιούσα επειδή δεν πρόκειται να γίνει κυβέρνηση ποτέ.

23:23: Η Χρυσή αυγή έκανε δηλώσεις απο τον ιστότοπό της καθώς ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στα προβοκατορικά κανάλια και τον κιτρινο τύπο, απο την έκτη θέση του μαραθωνίου. Ο Διαιτητής Κάκος μας ενημερώνει πως έχουμε φτάσει στο 40' και θα υπάρξουν 10' καθυστερήσεων για το πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Οι θέσεις των πρωταγωνιστών, των δευτεραγωνιστών και των κομπάρσων παραμένουν ως έχει και η Φρίκη υπόσχεται πως θα σας ενημερώσει αναλυτικότατα στις 00:00.

23:30: Ο Τσίπρα Φεττ. περνάει θριαμβευτικά από τα προπύλαια. Μέσα από το πανεπιστημίο ξεχύνονται δεκάδες κουκουλοφόροι και το κουνούν το χέρι, ενώ ξυλώνουν το πεζοδρόμιο στο πέρασμά του. Απλοί άνθρωποι από τις πολυκατοικίες τον σηκώνουν στα χέρια. Ο Κάκος του κάνει σύσταση να κατέβει για να μην αποκλειστεί. Ύστερα από παρέμβαση του παλαίμαχου Βασιλάκη ο Τσίπρα συνεχίζει με τα πόδια το δρόμο.

23:41: Ανεβαίνει βίντεο αγνώστου στο Youtube που δείχνει το Μιχαλολάκιο της Χρυσής Αυγής να μονολογεί στην 6η θέση. Το βίντεο είναι μέτριας ανάλυσης, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Μιχαλολιάκος έχει περάσει το εμπόδιο της λάσπης που του έριξαν οι άλλοι. Είπε κάτι για χούντα του Μνημονίου, την οποία δεν θέλει, αφού τον εμποδίζει να φτιάξει τη δικιά του.

23:47: Ο Καρατζαφύρερ κάνει δηλώσεις στο κάμεραμαν της Φρίκης, ο οποίος εξαφανίστηκε στο τέλος για να τον βρει. Ο Καρατζαφύρερ δήλωσε στη κάμερα: «Καλησπέρα. Καληνύχτα.» και συνέχισε τρέχοντας μήπως προλάβει το χρονικό όριο, αφού είναι οριακά να αποκλειστεί από τη Βουλή της νέας σεζόν.

00:15: Ο Κάκος σφυρίζει ημίχρονο κι εγώ πάω να πάρω καμιά μπύρα να δροσιστώ (μα κι αυτοί τι μαλάκες δεν τις κάνανε τον Φλεβάρη να μην έχει τόσο ζέστη;). Ο Αγώνας καλά κρατεί, οι διαιτητές τραβάνε για τ' αποδυτύρια ενώ οι διαγωνιζόμενοι συνεχίζουν το τρέξιμο καθώς βρίσκονται στην μέση της διαδρομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου