Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Τσίπρας: Τέλος τα τζάκια και οι επετηρίδες - Θα παραμείνουμε στο ευρώ


Συνέντευξη με τίτλο: "Tέλος τα τζάκια και οι επετηρίδες" του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Realnews.
Στη συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας επισημαίνει: "Υπουργοί θα γίνουν οι ικανότεροι και οι εντιμότεροι για να διαχειριστούν τις τύχες του λαού. Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων και όχι μιας παράταξης". Επίσης, σε άλλα σημεία της συνέντευξής του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: "Θα παραμείνουμε στο ευρώ και θα πρωτοστατήσουμε στον αγώνα ενάντια στη λιτότητα" - "Σκοπεύουμε να πληρώσουμε κανονικά τα ομόλογα που λήγουν τον Μάρτιο".

Ο Α. Τσίπρας απαντώντας για το θέμα της προεδρικής εκλογής διευκρίνισε: "Θέλουμε το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας να έχει ευρύτερη απήχηση και αποδοχή και να μην κινείται σε στενά κομματικά όρια".
Επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντά για το ενδεχόμενο συνεργασίας με Βενιζέλο, Θεοδωράκη και Παπανδρέου και αποκαλύπτει ποιες θα είναι οι πρώτες κινήσεις του αν εκλεγεί.

http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/ekloges2015/tsipras-telos-ta-tzakia-kai-oi-epethrides-tha-parameinoyme-sto-eyrw.3240483.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου