Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ο Κ. Λαπαβίτσας, πρώτος στην Ημαθία. Πανηγύρισε συγκινημένος με τον ύμνο του ΕΑΜΣτη Βουλή εκλέγεται για πρώτη φορά με το ΣΥΡΙΖΑ ο γνωστός οικονομολόγος, Κώστας Λαπαβίτσας.
Σύμφωνα με την καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης, από τον ΣΥΡΙΖΑ, στην Ημαθία, ο κ. Λαπαβίτσας λαμβάνει (13.364 ψήφους), η Ευφροσύνη Καρασαρλίδου (6.603 ψήφους) και ο Γιώργος Ουρσουζίδης (6.317 ψήφους).
Από τη Νέα Δημοκρατία εκλέγεται ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, με 11.034 ψήφους.
Εμφανώς συγκινημένος, ο Κώστας Λαπαβίτσας τραγούδησε μάλιστα μαζί με συγκεντρωμένο κόσμο, τον ύμνο του ΕΑΜ (από το 5.05 και μετά).Ο Κώστας Λαπαβίτσας είναι καθηγητής οικονομικών στη Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Μελετών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.
Ειδικεύεται σε χρηματοπιστωτικά θέματα και στην ιαπωνική οικονομία και έχει δημοσιεύσει πλήθος επιστημονικών άρθρων στα αγγλικά, ιαπωνικά και ελληνικά. Έχει διδάξει σε πανεπιστήμια της Ιαπωνίας, της Τουρκίας και αλλού, ενώ επίσης αρθρογραφεί στον ελληνικό και διεθνή Τύπο.
http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/ekloges2015/o-k-lapavitsas-prwtos-sthn-hmathia-panhgurise-sygkinhmenos-me-ton-umno-toy-eam.3268557.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου