Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Βρώμικο παιχνίδι της ΝΔ. προς το ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΚΚΕ

Γράφει ο mistos175.

Βρώμικο παιχνίδι της ΝΔ προς το ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΚΚΕ. Τον τελευταίο καιρό θα παρατηρήσατε διάφορες φήμες κυρίως για συγκρότηση ψηφοδελτίων, όπου ονόματα λέγονται, για να διαψευστούν έπειτα, υποψήφιοι δήθεν πηγαινοέρχονται και παρόμοια. Σχεδόν όλα τα ψέματα στοχεύουν κόμματα της Αριστεράς. Πρόσφατο παράδειγμα η κυρία Μακρή που φαίνεται να είπε στο



Πρώτο Ψέμα "Μου πρότειναν να είμαι υποψήφια στη μονοεδρική των Γρεβενών και όχι στην Κοζάνη, όπου είναι η βάση μου και εκλέγομαι" πράγμα που διαψεύστηκε φυσικά από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και η ίδια φάνηκε από την ανακοίνωση της ότι δεν γνώριζε τίποτα "Για να φας πόρτα πρέπει να την χτυπήσεις. Δεν χτύπησα κανενός την πόρτα επομένως σταματήστε την παραπληροφόρηση". (Ραχήλ Μακρή). Πιστεύω και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τη βουλευτή.

Πίσω από όλη αυτή την παραπληροφόρηση είναι η ΝΔ. Ο σκοπός είναι προφανής: Ο αποπροσανατολισμός και η γκρίνια στην αντιπολίτευση. Δήθεν "αποκλειστικότητες και πληροφορίες" που είναι αποκυήματα νοσηρής ακροδεξιάς φαντασίας. Θα ακούσουμε ως τις 25 το βράδυ πολλά. Ψέματα τόσο απίθανα και τόσο κακοήθη που μόνο ο λειψός νους ενός Σαμαρά μπορεί να βγάλει.

Ψυχραιμία και μην πιστεύετε παραμύθια. Αν τα λεγόμενα δεν επιβεβαιωθούν απόλυτα από τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται, ή δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι είναι αληθινά, αγνοήστε τα. Απλά η ΝΔ άλλαξε και επιμήκυνε την Πρωταπριλιά.

Τώρα τα κριτήρια που θα ψηφίσει ο κόσμος θα είναι πολιτικά. Θα βαρύνει στην απόφαση μας το αν έχουμε ή όχι δουλειά, αν φτάνουν τα χρήματα από τη δουλειά ή τη σύνταξη μας, η ποιότητα των υπηρεσιών, το ασφαλιστικό, οι φόροι, η συνέπεια και η αξιοπιστία των υποψηφίων, οι πολιτικές που εφαρμόζουν κοκ. Σίγουρα το αν η τάδε υποψήφια έχει μακριά ή κοντά πόδια, ξανθά ή μελαχρινά μαλλιά, δεν θα επηρεάσει παρά μόνο ελάχιστα λιγούρια. Δεν ψάχνουμε για νύφη ή γαμπρό, για πρόγραμμα ψάχνουμε. Και όταν κάνουν τέτοια κόλπα κάποιοι δεξιοί γελοιοποιούνται οι ίδιοι και αποκαλύπτουν τον πανικό τους παραδεχόμενοι την ιδεολογική τους φτώχεια.

Υπάρχουν αξιόπιστα blog της Αριστεράς που θα σας πουν την αλήθεια. Αν κλείσεις τα αυτιά στις δεξιές σειρήνες και τα troll θα γλιτώσεις τον ψυχίατρο, που σκοπεύουν να μας στείλουν. Υπομονή, λίγες μέρες μείνανε. Μετά θα καταπιούν τη γλώσσα τους, θα τους τρελάνουμε εμείς.  

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/01/blog-post_95.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου