Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Άγρια κόντρα Ντόρας –ΛαφαζάνηΟι αιχμές που άφησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης για τη νέα διοίκηση του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ότι δηλαδή «όχι μόνο δεν νομιμοποιείται να ενημερώσει τη Βουλή αφού δεν έχει ψηφιστεί από τα 2/3 της αρμόδιας Επιτροπής ,αλλά ότι μπορεί και να πρόκειται για μεσάζοντες σε συνεργασία με ξένα όργανα» έβγαλαν τη Ντόρα Μπακογιάννη έξω από τα ρούχα της.

«Όποιος θέλει να κατονομάσει ξένα συμφέροντα για ένα όργανο του Κράτους να βγει και να το αποδείξει. Εδώ μέσα υπάρχει ένας τρόπος να συμπεριφερόμαστε…

(Φωνές και φασαρία)

Παναγιώτης Λαφαζάνης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) : Μη φωνάζετε ,δεν μας τρομάζετε. Το όργανο ξένων συμφερόντων το ακούτε πρώτη φορά; Είναι…

Ντόρα Μπακογιάννη(βουλευτής Ν.Δ): Να βγείτε να το αποδείξετε. Όργανο ξένων συμφερόντων είστε εσείς, αν θέλετε να επιστρέψει η Ελλάδα στη δραχμή!

(Φωνές και φασαρία μέσα στην αίθουσα)

Παναγιώτης Λαφαζάνης(βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Να το πείτε αλλού. Το όργανο ξένων συμφερόντων είναι αυτό που γίνεται ως πρακτική όλα αυτά τα χρόνια . Αυτή είναι η κατάσταση της χώρας από τότε που έγινε ανεξάρτητο Κράτος. Το νομοσχέδιο για το Ταμείο Αξιοποίησης θεσμοθετήθηκε παρουσία εκπροσώπων ξένων συμφερόντων όπως τα….

(Δεν ακούστηκε)

Αυτό είναι παράδοση εθνικής κυριαρχίας.

Υστερόγραφο: Κι όλη αυτή η φασαρία για τον …Τάκη Αθανασόπουλο ,παρακαλώ, το νέο διοικητή της Επιτροπής ,τον άνθρωπο που άλλαξε για τα καλά τα φώτα της ΔΕΗ.

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν….Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου