Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Φωτογράφοι...


Πηγή: "ΚΟΝΤΡΑ"

Μετά τον Μελισσανίδη, για χάρη του οποίου ψήφισαν ειδική διάταξη που αφαιρεί την αρμοδιότητα για πολεοδομικού τύπου εγκρίσεις από την περιφέρεια, ήρθε η ώρα να ψηφίσουν φωτογραφική διάταξη για τον Σαββίδη, χαρίζοντάς του πρόστιμο 38,5 εκατ. ευρώ, καταλογισμένο σε επιχείρησή του από ελληνικά δικαστήρια.
Κι αν για τον Μελισσανίδη έκανε τους χειρισμούς ο «σκοτεινός» Φλαμπουράρης, για τον Σαββίδη αναγκάστηκε να βγει μπροστά ο ίδιος ο Τσίπρας, αφού η άθλια μεθόδευση που επιχείρησαν αποκαλύφτηκε.



Οι άνθρωποι είναι αποφασισμένοι να τσαλακώσουν κάθε έννοια αστικής νομιμότητας προκειμένου να εξυπηρετήσουν καπιταλιστές με τους οποίους κλείνουν παρασκηνιακά κομπρεμί. Και βέβαια, το τι έλεγαν παλιά για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις ούτε που τους απασχολεί.

Το 2014 δεν είχαν ψηφίσει την υπέρ Μελισσανίδη ρύθμιση των Σαμαροβενιζέλων, αναγκασμένοι από τη μαφιόζικη δράση που είχαν αναπτύξει οι ορδές του καπιταλιστή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σήμερα, όχι μόνο ψηφίζουν για χάρη του φωτογραφικές διατάξεις, αλλά έχουν δώσει και εντολή στην αστυνομία να στηρίζει την εγκληματική δράση των μαφιόζικων ορδών.

Το 2013, τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλαν το ξεπούλημα της ΣΕΚΑΠ στον Σαββίδη. Σήμερα, του χαρίζουν και τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στην εταιρία που αγόρασε μπιρ παρά.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/05/blog-post_7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου