Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

(Φοβερό)! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η Σαντορίνη σε Κινητικότητα !!!

Με το καθεστώς της κινητικότητας πρόκειται τελικά να αντιμετωπίσει η υπουργός τουρισμού , Όλγα Κεφαλογιάννη ,  τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν  στη Σαντορίνη έπειτα από την έκρηξη στο σταθμό ηλεκτροδότησης του νησιού .

Η κυβέρνηση περιεργάζεται σχέδιο σύμφωνα με το οποίο οι τουρίστες της Σαντορίνης θα…κινηθούν σε άλλα νησιά της Ελληνικής επικράτειας  ώστε να συνεχίσουν τις διακοπές τους .

Οι μετακινήσεις θα γίνουν με αξιοκρατικά κριτήρια όπως δήλωσε η υπουργός .

Συγκεκριμένα οι τουρίστες από την Γερμανία θα μετακινηθούν στα δημοφιλέστερα νησιά όπως η Μύκονος και η Ρόδος τα οποία , άμα τους αρέσουν , θα τους δοθεί η δυνατότητα να τα αγοράσουν κοψοχρονιά .

Πορτογάλοι , Ισπανοί και Ιταλοί που ως γνωστό αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και η τρόικα τους λιγουρεύεται , θα μετακινηθούν σε νησιά δευτεράντζες όπως η Σέριφος , η Κύθνος και η Μήλος . Και πολύ τους είναι .

Οι Ρώσοι , οι οποίοι ξοδεύουν τα περισσότερα , εξαιρούνται της υποχρεωτικής κινητικότητας και μπορούν να μετακινηθούν αυτοβούλως σε όποιο νησί επιθυμούν .

Οι απανταχού λετσοτουρίστες , ανεξαρτήτου εθνικότητας  , οι οποίοι κάθονται ανά δεκάδες επάνω από μια σαλάτα και της αλλάζουν την παναγία – μεγάλη η χάρη της μέρες που είναι –  θα σταλούν , με συνοπτικές διαδικασίες , στα ιστορικά νησιά  Γυάρος και Μακρόνησος όπου θα κάτσουν έως ότου υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση που θα λέει ότι δεν θα ξαναπατήσουν με τα βρωμοπέδιλα τους τα Ελληνικά νησιά . Δεν μας έφταναν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ εσωτερικού τρώμε στην μάπα καλοκαιριάτικα και τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ εξωτερικού .

Όσοι  τουρίστες προέρχονται από την Τουρκία θα μαζευτούν σωρηδόν στις κατασκηνώσεις των χρυσαυγιτών με τους οποίους θα διαγωνιστούν σε γνωστά αρχαιοελληνικά ομόφυλα αθλήματα όπως το παγκράτιο και ο ανασκολοπισμός ενώ Τούρκοι τουρίστες θα προσφέρουν με τη σειρά τους δωρεάν μαθήματα Οθωμανικού Δικαίου στους χρυσαυγίτες φορώντας την απαραίτητη παραδοσιακή φουστανέλα .

Τέλος κάτι Ινδοί , Βιετναμέζοι και Πακιστανοί που κάνουν τους τουρίστες θα μετακινηθούν στο κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας και από εκεί με το πρώτο βαπόρι σπίτι τους .

Με το μέτρο της κινητικότητας η κυβέρνηση προσφέρει ένα τεράστιο δώρο στους κατοίκους της Σαντορίνης αφού έπειτα από αιώνες θα μπορέσουν να απολαύσουν το καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα χωρίς την παρουσία των ενοχλητικών τουριστών .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου