Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το θερινό σινεμά της ΚΝΕ στο Αιγάλεω


Με την προβολή της ταινίας «Ματωμένη Αμερική», ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρωτοβουλία για θερινό σινεμά στις εργατογειτονιές του Αιγάλεω, των οργανώσεων ΤΕΙ Αττικής και της Τ.Ο. Νοτιοδυτικών Συνοικιών (Αιγάλεω – Χαϊδάρι – Άγια Βάρβαρα) της ΚΝΕ.


Στο πλαίσιο του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», στήθηκαν σε τρεις διαφορετικές γειτονιές του Αιγάλεω, θερινό σινεμά για ανέργους, νέα ζευγάρια και σπουδαστές, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αλληλεγγύη προς τα λαϊκά στρώματα που πλήττονται και δίνοντας την ευκαιρία για ποιοτική ψυχαγωγία.

Η πρωτοβουλία της ΚΝΕ βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από νέους, ανέργους και εργαζόμενους, μαθητές, σπουδαστές των ΤΕΙ, ενώ με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και συμμετοχή αγκαλιάστηκε η πρωτοβουλία αυτή από τους κατοίκους της γειτονιάς κάθε πλατείας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως και στο Αιγάλεω, έτσι και σε όλη τη Δυτική Αθήνα φαντάζει πολλές φορές πολυτέλεια για μια οικογένεια η απόδραση σε μια κοντινή παραλία της Αττικής, όπως και η έξοδος σε ένα κοντινό σινεμά της περιοχής. Δεν είναι τυχαίο ότι και στις τρεις προβολές, κάτοικοι της περιοχής τόνιζαν ότι έχουν αρκετά χρόνια να πάνε καλοκαιρινές διακοπές, καθώς το κόστος είναι απαγορευτικό για την οικογένεια.

Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ ανανέωσαν το ραντεβού τους στις πολύμορφες δραστηριότητες που ακολουθούν και ιδιαίτερα στο 39ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» από τις 19 έως τις 21 του Σεπτέμβρη, που ανοίγει τις πύλες του στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον με το σύνθημα: «Άλλαξε τον κόσμο το 'χει ανάγκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου