Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

(Βαξεβάνης - Τριανταφυλλόπουλος: 1 -0! Τί δουλειά έχει η αριστερά σ΄ αυτόν τον αγωνιστικό χώρο); Ποιος και γιατί σκότωσε τον Σωκράτη Γκιόλια. - Γιατί δεν τοποθετείται ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σε δημοσιεύματα που δεν τον κολακεύουν καθόλου;

Σχόλιο προ κειμένου.Εμείις τα έχουμε χώσει στον Τριανταφυλλόπουλο άγρια (βλέπε εδώ). Έτσι, όποιος δεν θέλει να καταλάβει το πνεύμα μας, ας πάει σεξουαλικό ταξίδι - κοινώς, άει γαμήσου !!!

Οδόφραγμα




Πάρα πολύ ενδιαφέρον το κύριο θέμα με το οποίο κυκλοφορεί σήμερα το περιοδικό «Hot Doc». Σε 34 ολόκληρες σελίδες, κείμενα που υπογράφουν ο Κώστας Βαξεβάνης, ο Μανώλης Σφαγιαννάκης, ο Αγγελος Δημητρόπουλος, και  η Νίτσα Ιωάννου προσπαθούν να απαντήσουν στο ερώτημα ποιος και γιατί σκότωσε τον Σωκράτη Γκιόλια.

Είναι γνωστό ότι το blog troktiko –ανεξάρτητα τι γνώμη είχε κανείς για την δημοσιογραφία που είχε επιλέξει να κάνει, κι εμείς δεν είχαμε καθόλου καλή- αποτέλεσε ένα φαινόμενο για την μπλοκόσφαιρα, φτάνοντας να αγγίζει το 1 εκατομμύριο «χτυπήματα» την μέρα.


Οι πρώτες αναρτήσεις του έγιναν αρχές του 2008 από υπολογιστή που βρισκόταν στα γραφεία της τηλεοπτικής εκπομπής του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο ALTER.

Αρχικοί διαχειριστές του  «troktikou» ήταν ο Σωκράτης Γκιόλιας και ο Μάνος Νιφλής.  Μετά από λίγο καιρό ο Νιφλής αποχώρησε και  το blog περνάει στον απόλυτο έλεγχο του Σ. Γκιόλια.  Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα υπήρχαν φήμες ότι το  blog χρηματοδοτούσε επιχειρηματίας, ενώ τα 8 άτομα που δούλευαν εκεί επαγγελματικά απολάμβαναν υπέρογκες αμοιβές.

Και ερχόμαστε τώρα στην δολοφονία του Σ. Γκιόλια την ευθύνη της οποίας ανέλαβε η οργάνωση ΣΕΧΤΑ.
Αρχικά να πούμε ότι προκαλεί εντύπωση η στάση της αστυνομίας η οποία δεν λαμβάνει καν υπ’ όψιν της πολύ σοβαρά στοιχεία τα οποία αναφέρονται αναλυτικά στο δημοσίευμα με πιο σημαντικό απ’ αυτά την καταγγελία του αδελφού του θύματος ο οποίος κατονόμασε γνωστό δημοσιογράφο όνομα ως υπεύθυνο για την δολοφονία.
Θα ήταν απρέπεια εκ μέρους μας να αναδημοσιεύαμε το συγκεκριμένο θέμα, θίγοντας την κυκλοφορία του περιοδικού, αφού θεωρούμε δεδομένο ότι τα συγκλονιστικά στοιχεία που υπάρχουν στα ρεπορτάζ του περιοδικού θα έκαναν τον γύρω του διαδικτύου κάτι που θα κόστιζε στην κυκλοφορία του.

Μόνο για έναυσμα ώστε να αγοράσετε το περιοδικό παραθέτουμε κάποιες φωτογραφίες του.

Επίσης δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι ενώ από το πρωί που έχει κυκλοφορήσει το περιοδικό ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος απέφυγε μέσα από την ιστοσελίδα του να ασχοληθεί μ’ αυτό το δημοσίευμα παρ’ όλο που δεν είναι καθόλου κολακευτικό για τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου