Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

(Αλλοπρόσαλλη Ίσκρα: Μια στο σφυρί και μια στο πέταλο):Ο Τραμπ δεν είναι τρελός. Είναι τυφλός σιωνιστής και πολεμοκάπηλος…


Οδυνηρές, σχεδόν εφιαλτικές, μοιάζουν οι ειδήσεις για τις αποφάσεις του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντ. Τραμπ, σε πολύ κρίσιμα ζητήματα για την πορεία της ανθρωπότητας.
Προσπερνάμε την είδηση ότι άλλος ένας δισεκατομμυριούχος επενδυτής, ο Καρλ Άικαν, διορίζεται ειδικός σύμβουλος του Προέδρου. Και την προσπερνάμε διότι ο Τραμπ έχει σχηματίσει κυβέρνηση μόνο από γεράκια και από τους πιο πλούσιους των ΗΠΑ, κυρίως ανθρώπους της Wall Street.

Με τέτοια κυβέρνηση ασφαλώς ήταν αναμενόμενες οι θερμοπολεμικές και φρικτές για την ανθρωπότητα κινήσεις του Προέδρου Τραμπ που ακολουθούν:
Πρώτον: Ο Πρόεδρος Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter ανακάλυψε την ανάγκη οι ΗΠΑ «να ενισχύσουν ( ! ) και να αναπτύξουν ( ! ) τις πυρηνικές τους δυνατότητες, μέχρι ο πλανήτης να έρθει στα λογικά του σε ό,τι αφορά τα πυρηνικά».
Σύμφωνα με αυτήν τη σχιζοφρενική λογική, ο πλανήτης θα έρθει στα λογικά του όταν θα γνωρίσει τον πιο φρικτό πυρηνικό όλεθρο. Δέστε τον!
Δεύτερον: ο Πρόεδρος Τραμπ κάλεσε την Πέμπτη τις ΗΠΑ να θέσουν, άκουσον – άκουσον, veto σε ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, με το οποίο καλείται το Ισραήλ να «παγώσει» τον εποικισμό στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη. Με δυο λόγια, ξεφωνημένος σιωνιστής ο Πρόεδρος και διώκτης του παλαιστινιακού λαού.
Τελικά μόνο «τρελός» δεν ήταν ο «αντισυστημικός» Τραμπ, όπως μας έλεγαν. Πολεμοκάπηλος, ακραία αντιδραστικός και βαθύτατα επικίνδυνος είναι ο νέος Πρόεδρος και τα ‘χει τετρακόσια στη φρικτή, κυνική και αδίστακτη ιμπεριαλιστικήλογική του. Ο πλανήτης μπαίνει σε ακόμα πιο σκοτεινούς χρόνους και φοβισμένες κοινωνίες. Εκτός και αν
http://www.iskra.gr/%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%85%CF%86%CE%BB%CF%8C%CF%82-%CF%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου