Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΑΔΕΔΥ: Η ιδιωτικοποίηση του Νερού δε θα περάσειΤην ώρα που η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ κόβει το νερό από τους πολίτες που δεν έχουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της, περικόπτει μισθούς και επεκτείνει τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, «παγώνει» τις επενδύσεις και την αντικατάσταση του δικτύου της, μετά το τζογάρισμα των αποθεματικών της στην ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας Αττικής, ετοιμάζεται να κάνει και νέο «δωράκι», ύψους 40,5 εκατ. ευρώ στο κεφάλαιο και στους μετόχους της.

Στις 23 Δεκεμβρίου 2016, επαναλαμβάνεται η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΥΔΑΠ, όπου η Διοίκηση θα επιχειρήσει να μεταφέρει – μετά την ακύρωση της πρώτης Γ.Σ. από τους εργαζομένους που πραγματοποιήθηκε την 1η Δεκεμβρίου – το παραπάνω ποσό στους μετόχους.
Η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της, τα Δ.Σ. των Σωματείων και των Ομοσπονδιών του Δημοσίου να είναι εκεί και να εμποδίσουν για μία ακόμη φορά τη μεταφορά χρημάτων, που μαζεύονται από το υστέρημα του λαού και τις περικοπές στους μισθούς των εργαζομένων, προς τις τσέπες των μετόχων.
Θα είμαστε όλοι εκεί και θα είμαστε παρόντες οποτεδήποτε θελήσουν να μεταφέρουν ρευστότητα προς τους μετόχους και προς τη χοάνη του δημόσιου χρέους ή να προχωρήσουν διαδικασίες για το ξεπούλημα του Νερού.
ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 9:00πμ
στο Χρηματιστήριο Αθηνών (Λεωφ. Αθηνών 110)
Αποτρέπουμε τη μεταφορά κεφαλαίων προς τους μετόχους.
Απαιτούμε τα χρήματα να διατεθούν:
  • στην απρόσκοπτη πρόσβαση των οικονομικά και κοινωνικά αδύναμων στο πόσιμο νερό,
  • σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με πλήρη δικαιώματα,
  • σε επενδύσεις σε δίκτυα και υποδομές ύδρευσης – αποχέτευσης.
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ «ΑΝΑΧΩΜΑ» ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΛΟΥΤΟΥ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ
http://ergasianet.gr/2016/12/22/%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CF%85-%CE%B7-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CE%B4%CE%B5-%CE%B8%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου