Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

(Γειά σας ρε πατριώτες)! Στον εισαγγελέα Καρατζαφέρης και Μπούκουρας για παραβάσεις στα πόθεν έσχες



Στη δικαιοσύνη για το αδίκημα της μη υποβολής και της ανακριβούς δήλωσης Πόθεν Έσχες διαβίβασε η Βουλή τους φακέλους του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ευστάθιου Μπούκουρα και του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη ύστερα από σχετικό έλεγχο που διενήργησαν οι ορκωτοί λογιστές.

Ο φάκελος του Ευστάθιου Μπούκουρα διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Εφετών γιατί ο χρυσαυγίτης πρώην βουλευτής δεν υπέβαλε - παρότι όφειλε -  δήλωση περιουσιακής κατάστασης για το 2014 και τι 2015 (χρήσεις 2013 και 2014). 
Στον εισαγγελέα Εφετών παρέπεμψε η Βουλή και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη διότι υπέβαλε ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες.
Εντωμεταξύ η Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης Τασία Χριστοδουλοπούλου προανήγγειλε ότι αύριο το μεσημέρι θα δοθούν στη δημοσιότητα (θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων) οι περιουσιακής κατάστασης πολιτικών προσώπων του 2014 (χρήση 2013) και του 2015 (χρήση 2014). 
Η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης ανέθεσε τη διενέργεια λογιστικής ή οικονομικής πραγματογνωμοσύνης ή άλλων ελεγκτικών πράξεων σε ορκωτούς ελεγκτές λογιστές, οι οποίοι εξέτασαν τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των ετών 2014 (χρήση 2013) και 2015 (χρήση 2014), ώστε να εκκινήσει η περίοδος της ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων Πόθεν Έσχες χωρίς εκκρεμότητες.
http://tvxs.gr/news/ellada/ston-eisaggelea-karatzaferis-kai-mpoykoyras-gia-parabaseis-sta-pothen-esxes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου