Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Όχι κύριε Ψυχάρη, το "Βήμα" δεν ήταν ποτέ "εμείς"!Με ένα δραματικό άρθρο, το "Βήμα της Κυριακής" μας ενημερώνει ότι το "Βήμα είμαστε εμείς".....

Το "Βήμα" του ΔΟΛ, όπως και τα "Νέα" ήταν πάντοτε του Λαμπράκη και μετέπειτα του Ψυχάρη που μέσω των εφημερίδων, ραδιοσταθμών και του Mega , Λαμπράκης και Ψυχάρης έκαναν δουλειές και έβγαζαν φράγκα για την πάρτι τους με την εκάστοτε κυβέρνηση. Ο ΔΟΛ ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις όπως αυτός επιθυμούσε και όχι όπως επιθυμούσαν οι αναγνώστες, οι ακροατές και οι τηλεθεατές των μέσων του.
Ο Ψυχάρης που κλαίγεται σήμερα είναι ο άνθρωπος που από την στιγμή που ήρθαν τα Μνημόνια, τα υποστήριζε με όλη του τη δύναμη, έθαβε από την δημοσιότητα κάθε φωνή εναντίον τους και όταν δεν μπορούσε να θάψει από ένα σημείο και πέρα τις φωνές ενάντια στα Μνημόνια, τις λοιδώρησε, τις απαξίωσε, τις συκοφάντησε!
Τα ΜΜΕ του Ψυχαρη σε εκλογές, δημοψήφισμα και στα πλούσια από πολιτικές εξελίξεις διαστήματα έκαναν κανονική ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ υπέρ των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που έφερναν τα μνημόνια, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΝΤΑΣ την κοινή γνώμη. Το ότι βρέθηκε το διαδίκτυο (social media και blogs) και ελάχιστα έντυπα που ενημέρωναν στα αλήθεια και έσωσαν την όποια τιμή της δημοσιογραφίας και τελικά δεν επέτρεψαν τα Μνημόνια να γίνουν κάτι το φυσιολογικό (παρά το σοκ της κοινωνίας με την κωλοτούμπα Τσίπρα που προκαλεί κινηματική αδράνεια, ούτε σήμερα τα μνημόνια θεωρούνται "φυσιολογικά").
Αντιλαμβανόμαστε σαν ιστολόγιο τον πόνο των εργαζόμενων σου, κύριε Ψυχάρη, αλλά ειλικρινά σε θεωρούμε περιττό, βρώμικο φορέα ενημέρωσης. Στο κάτω-κάτω οι δημοσιογράφοι ας παλέψουν για την ανεξαρτησία τους εντός των ΜΜΕ που εργάζονται ή να παλέψουν για τους όρους για να υπάρξουν υγιή αυτοδιαχειριζόμενα μέσα!
Στον κάθε ΨΥΧΑΡΗ ευχόμαστε καλό Κορυδαλλό και καλή δήμευση της περιουσίας του!
 

http://gregordergrieche.blogspot.gr/2016/12/blog-post_53.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου