Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

(ΑΡΗανάρα)! Χακάρισαν την παρουσία του ρ/σ του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter

Αρχικά αιφνιδιαστήκαμε αντικρίζοντας στην παρουσία που έχει στο twitter ο ραδιοσταθμός του κυβερνητικού κόμματος 105,5 την ανάρτηση που έγραφε "Είμαστε δούλοι του ΣΥΡΙΖΑ". Δεν ξέραμε τι να υποθέσουμε όταν εμφανίστηκε το μήνυμα "Η κυβέρνηση πέφτει", οπότε και αντιληφθήκαμε ότι κάποιος έχει χακάρει τον λογαριασμό τους.
Σε λίγο τα μηνύματα αυτά εξαφανίστηκαν για να εμφανιστεί ένα φιλογηπεδικό: "ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΟΠΑΔΩΝ ΑΡΗ". Σε λίγο σβήστηκε κι αυτό.



Να υποθέσουμε ότι κάποιος/α απ' τους εργαζόμενους αυτού του σταθμού, ο οποίος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και δεν είναι συνεπείς προς τις υποχρεώσεις που έχει στους παραγωγούς εκπομπών του, έχει τους κωδικούς του twitter και αυτό ήταν μια ενέργεια αντίδρασης του;
Δεν ξέρουμε. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι πριν κάποιο καιρό η διοίκηση αυτού του ρ/σ προχώρησε στην απόλυση 3 δημοσιογράφων και τεχνικών οι οποίοι δεν αποδέχτηκαν την μείωση του μισθού που τους προτάθηκε.
Μάλιστα δυο απ' αυτούς είχαν στην Επιθεώρηση Εργασίας για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα που τους όφειλε η διοίκηση του Σταθμού.


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2018/10/twitter_8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου