Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Καταδικάστηκε τελεσίδικα σε 10 χρόνια φυλακή ο χρυσαυγίτης "διάσημος έφεδρος εθνοφύλακας" Π. Μαντέμης για την εγκληματική του δράση σαν επικεφαλής "τάγματος εφόδου" της ναζιστικής συμμορίας

Πιθανόν να σας λέει κάτι το όνομα Παναγιώτης Μπαντέμης. Αν όχι να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για τον πιο "διάσιμο έφεδρο εθνοφύλακα" ο οποίος έχει απασχολήσει την επικαιρότητα -εκτός του να φωτογραφίζεται μαζί με τον Πάνο Καμμένο και να παίρνει τα εύσημα για την "πατριωτική του δράση" από τον υπουργό Αμυνας- και για τις εγκληματικές του δραστηριότητες όταν έφερε τον τίτλο του πυρηνάρχη Δράμας της Χρυσής Αυγής.

Αναλυτικά για τις ναζιστικές αντιλήψεις αυτού του τύπου, ο οποίος  υπήρξε καταδικασμένος για κακούργημα, για την δράση του σαν επικεφαλής "τάγματος εφόδου" της ναζιστικής συμμορίες γράφουμε εδώ.

Επανερχόμαστε σήμερα γιατί επιτέλους, μετά από αλλεπάλληλες μεθοδεύσεις που χρησιμοποίησε, κατορθώνοντας να είναι εκτός φυλακής, τώρα έπεσε δικαστική αυλαία στην υπόθεση του και βρίσκεται σε "κελί της τιμής" -όμως θα έλεγαν και οι πρώην προφυλακισμένοι ομοϊδεάτες του.

Συγκεκριμένα χτες, το Τριμελές Εφετείο τον έκρινε τελεσίδικα ένοχο -αυτόν και δυο συνεργούς του-, για τις κατηγορίες της ληστείας, της απόπειρας ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβη, για τα όσα είχαν διαπράξει σε βάρος δυο μεσήλικων γυναικών τον Οκτώβρη του 2011, επιβάλλοντας του 10 χρόνια φυλακή. 
(Λεπτομέρειες της υπόθεσης στην παραπομπή που παραθέσαμε προηγουμένως)


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2018/10/10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου