Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Ο τετράποδος «Adolf» και τα δίποδα "σκυλιά των αφεντικών"

Καμιά εντύπωση δεν προκαλεί το γεγονός ότι οι μπάτσοι επέλεξαν να ονομάσουν ένα αστυνομικό σκύλο της ΕΛΑΣ "Αδόλφο" ή για την ακρίβεια «Adolf». Οι διαχρονικές "σχέσεις στοργής" μπάτσων -ναζιστικού μορφώματος είναι γνωστές, ενώ αρκετοί ένστολοι "υπηρέτες του νόμου" δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δηλώνουν τις ναζιστικές προτιμήσεις τους και να προκαλούν.

Αρκετές περιπτώσεις έχουν ρθει στην δημοσιότητα με χαρακτηριστικές τις περιπτώσεις αρχιφύλακα να εκπροσωπεί τη ΧΑ με τη στολή της ΕΛΑΣ, και να κηρύττει το μίσος στους πρόσφυγες στοχοποιώντας αριστερούς πολίτες! και ΜΑΤατζή να φωτογραφίζεται έχοντας στο κράνος του ναζιστικά σύμβολα και φορώντας καπέλο όπου αναγράφεται "Χρυσή Αυγή".

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, αυτό που προκαλεί αίσθηση, γι' αυτό και σχολιάζατε τόσο πολύ, ειδικά από χρήστες του διαδικτύου, είναι ότι μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αστυνομίας προβάλλεται το γεγονός, ότι στο συμπαθές τετράποδο, οι μπάτσοι έδωσαν ένα όνομα που παραπέμπει στον Χίτλερ.

Οταν η σχολή αξιωματικών της ΕΛΑΣ δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα φυτώριο φασιστών, αυτή η ενέργεια των μπάτσων πρέπει να μας εντυπωσιάζει;


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2018/10/adolf.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου