Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

(Πρέπει να πάρουν θέση και να υποστηρίξουν τον αγωνιστή ιχθυολόγο Χρήστο Λοβέρδο Στελακάτο)! Μια ημερίδα για τα ψάρια του Αμβρακικού

Μια ημερίδα για τα ψάρια του Αμβρακικού

Τα ψάρια του Αμβρακικού είναι όντως από τα καλύτερα;  Ένα από τα βασικά ερωτήματα στο οποίο θα επιχειρήσει να απαντήσει η ημερίδα που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων την Τρίτη 30 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης, στην Πρέβεζα.

Στην ημερίδα θα γίνει η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου «Προσδιορισμός και ταυτοποίηση καινοτόμων προϊόντων  Π.Ο.Π. ή Π.Γ. Ε. Αμβρακικού συγκεκριμένων ειδών της ιχθυοπανίδας του Αμβρακικού κόλπου στο πλαίσιο της αξιοποίησης και της αειφόρου διαχείρισης των ιχθυαποθεμάτων του κόλπου». Θα μιλήσουν ο καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιάννης Σκούφος, ο ομότιμος καθηγητής του ΤΕΙ Ηπείρου Γιάννης Πάσχος, η Ευαγγελία Γκούβα από το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο ιχθυολόγος στο Τμήμα Αλιείας της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας Κώστας Περδικάρης  και ο υγειονολόγος-μικροβιολόγος Ευστάθιος Χρόνης.
https://typos-i.gr/article/mia-hmerida-gia-ta-psaria-toy-ambrakikoy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου