Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΒΙΛΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ !!!


Μετά τη χθεσινή μήνυση εθνικόφρονος ανεξαρτήτου βουλευτού σε βάρος του Πελετίδη για τη διερεύνηση τυχόν αξιόποινων πράξεων όσον αφορά το σπίτι του δημάρχου Πατρών και μετά την επίθεση του δήμου της Πάτρας εναντίον του εθνικόφρονος βουλευτού με ανακοίνωση που εκδόθηκε, προχωράμε στη δημοσίευση φωτογραφιών από το εσωτερικό της βίλας Πελετίδη, τις οποίες εξασφαλίσαμε με πολύ κόπο και οι οποίες αποδεικνύουν τον έκλυτο βίο του κομμουνιστή δημάρχου!Αυτές τις αποκλειστικές και πολύ σοβαρές φωτογραφίες μπορεί ο εθνικόφρονας βουλευτής να της επισυνάψει στη σοβαρότατη μήνυσή του, αφού αποδεικνύουν ότι το ανάκτορο του Μπάκιγχαμ ωχριά μπροστά στη βίλα Πελετίδη!

Αφήσαμε για το τέλος το καλύτερο, το οποίο δεν είναι γνωστό στην πλειονότητα των Ελλήνων καθώς κανένας μέχρι τώρα δεν το έχει αποκαλύψει και αναδείξει, ούτε καν ο εθνικόφρων ανεξάρτητος βουλευτής που με τη μήνυσή του αποκαλύπτει τον έκλυτο βίο Πελετίδη.

Ίσως κρατούσε βέβαιο το συγκεκριμένο στοιχείο ως ατού εναντίον του Πελετίδη και θα το δημοσίευε πιο κοντά στις δημοτικές εκλογές, αλλά αυτήν τη φορά θα προλάβουμε να ξεμπροστιάσουμε πρώτοι εμείς τον κομμουνιστή δήμαρχο. Ελπίζουμε ο εθνικόφρων βουλευτής να μας συγχωρήσει που του παίρνουμε τη «βουκιά από το στόμα»! Παρακάτω δημοσιεύουμε φωτογραφία του οχήματος με το οποίο μετακινείται ο Πελετίδης.

http://patrinaki.blogspot.com/2018/10/blog-post_16.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου