Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Καλλιθέα: Δικάζονται αγωνιστές για πανό του Πολυτεχνείου!



Παρασκευή 26 Οκτώβρη στις 9 πμ στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, συγκέντρωση συμπαράστασης στην δίκη των εργαζομένων του Δήμου Καλλιθέας.
Ανακοίνωση της Εργατικής Λέσχης Καλλιθέας
Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 ξεκίνησε η δίκη του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Καλλιθέας, μετά από μήνυση που είχε υποβάλει ο τότε αντιδήμαρχος Σοφιανίδης, όταν η εργαζόμενοι θέλοντας να τιμήσουν την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου είχαν αναρτήσει πανό, έξω από την είσοδο του Δημαρχείου.

Ο κ. Σοφιανίδης ενοχλημένος από την πράξη αυτή, γιατί όπως ανέφερε χάλαγε την αισθητική του Δημαρχείου, απαίτησε να κατέβει το πανό. Αυτό όμως δεν έγινε δεκτό από τους εργαζόμενους και ειδικά από τα μέλη του Δ.Σ., Γ. Παρασκευόπουλου και Τ. Τζελέπη, με αποτέλεσμα ο κ. Σοφιανίδης να ξεκινήσει μία λεκτική αντιπαράθεση με ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον των μελών του Δ.Σ.
Η διαδικασία της δίκης την Τρίτη δεν ολοκληρώθηκε, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων στα δικαστήρια και θα συνεχιστεί την Παρασκευή 26 Οκτ. στις 9 π.μ.
Η Εργατική Λέσχη Καλλιθέας που από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό των εργαζομένων καλεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης στο χώρο των δικαστηρίων την Παρασκευή 26 Οκτώβρη στις 9 πμ στα Δικαστήρια της Ευελπίδων (Κτήριο 13- Αίθουσα 6)
http://pandiera.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%B8%CE%AD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου