Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΜΕ ''DRONE'' ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!



Ενδιαφέρον στιγμιότυπο από την χθεσινή κινητοποίηση του ΚΚΕ ήταν ότι καθ' όλη τη διάρκεια της ομιλίας του Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, ένα ''drone'' που είχε σηκωθεί από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και προσγειώθηκε ξανά στις εγκαταστάσεις του λίγο πριν ξεκινήσει η πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία,κατοπτεύοντας την συγκέντρωση από το χώρο πάνω από το υπουργείο.
Ελπίζουμε οι ''χρήστες'' του να πήραν καλά πλάνα.

Όμως να μην ανησυχούν. Και στο μέλλον θα έχουν πολλές και άλλες ευκαιρίες για ακόμα καλύτερα...
Γιατί συγκεντρώσεις ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια και την εμπλοκή στην Ελλάδα θα γίνουν και άλλες πιο πολλές και ακόμα πιο μαζικές.
Αλήθεια, την ηλιθιότητα, να  σηκωθεί ένα ''drone'' απ' το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και να πετάει πάνω από την χθεσινή συγκέντρωση του ΚΚΕ,

με ομιλητή τον Δ. Κουτσούμα, η οποία είχε κεντρικό σύνθημα ''Όχι στα σχέδια κυβέρνησης - ιμπεριαλιστών, Έξω το ΝΑΤΟ και οι βάσεις του από την Ελλάδα'', με τίνος εντολή έγινε;
Οχι ότι έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία, αλλά έτσι από περιέργεια ρωτάμε. Για να δούμε ποιος είναι μεγαλύτερος ηλίθιος. Ο υπουργός Καμμένος ή οι υφιστάμενοι του καραβανάδες, που στεγάζονται στο υπουργείο του.


https://patrinaki.blogspot.com/2018/10/drone.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου