Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

(Την βγάζει έξω από τα πόδια του άπαξ δια παντός και θριαμβευτικά)! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Συνάντηση Τσίπρα – Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής -Τι ειπώθηκε




Συνάντηση είχαν την προηγούμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, της aftodioikisi.gr.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Τσίπρας ζήτησε επιτακτικά από τη Δούρου να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής. Όπως είναι γνωστό η κ. Δούρου, έχει εκφράσει την επιθυμία της τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον κομματικό μηχανισμό της Κουμουνδούρου, να μην είναι εκ νέου υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής.

Ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας, φαίνεται ότι έχει απορρίψει το αίτημα της και στην συνάντηση της έθεσε με τα επιτάσεως το ζήτημα της καθόδου της στις επόμενες εκλογές. Στο πλαίσιο των πιέσεων που ασκούνται στην κ. Δούρου, εντάσσονται και οι διαρροές από το Μαξίμου προς τον ΜΜΕ, ότι «κλείδωσε» η υποψηφιότητα της στην Περιφέρεια Αττικής.
Η Ρ. Δούρου, πάντως δεν έχει και πολλές επιλογές για να παραμείνει στην κεντρική πολιτική σκηνή. Δεν μπορεί να είναι υποψήφια βουλευτής και ευρωβουλευτής καθώς υπάρχει ασυμβίβαστο ακόμη κι αν η κ. Δούρου παραιτηθεί πριν τις 31 Αυγούστου που λήγει η θητεία της από τη θέση της περιφερειάρχη, ενώ και το σενάριο της διεκδίκησης του δήμου της Αθήνας, φαίνεται να ναυαγεί αφού ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητά άλλον υποψήφιο για τον πρώτο δήμο της χώρας.
Στην περίπτωση της Ρένας Δούρου, μάλλον ταιριάζει η ρήση: «Ανάγκα και οι θεοί πείθονται»…
https://www.aftodioikisi.gr/ota/perifereies/apokalypsi-synantisi-tsipra-dourou-gia-tin-periferia-attikis-ti-ipothike/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου