Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Λαφαζάνης: Κυβέρνηση και μνημονιακές δυνάμεις έχουν κάνει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο


Την Πρόεδρο της Βουλής κα Ζωή Κωνσταντοπούλου ενημερώνει αυτή την ώρα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Λαικής Ενότητας κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης. Προσερχόμενος στην Βουλή ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε ότι το αντικείμενο της συνάντησης είναι "να ενημερώσει την Πρόεδρο της Βουλής για την ίδρυση μιας καινούριας ΚΟ της Λαϊκής Ενότητας, στην προοπτική της άμεσης ίδρυσης ενός μετώπου αντιμνημονιακού για την έξοδο της χώρας από την κρίση.".
Προέβλεψε, ότι η συνεργασία θα είναι εποικοδομητική και σημείωσε ότι "είναι σημαντικό να τηρούνται οι θεσμικές διαδικασίες, καθώς η κυβέρνηση και οι μνημονιακές δυνάμεις έχουν κάνει το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής κουρελόχαρτο". Σε ερώτηση για το αν ως επικεφαλής του τρίτου κόμματος εξαντλήσει την διερευνητική εντολή που θα πάρει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απάντησε: "βεβαίως θα την εξαντλήσω".

Με πληροφορίες από ΑΠΕ
http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/ekloges2015/lafazanhs-kyvernhsh-kai-mnhmoniakes-dynameis-exoyn-kanei-to-suntagma-koyreloxarto.3625676.html


1 σχόλιο:

  1. ΜΑ Τί λές ; "ΑΥΤΟΙ" πάντα Ξένοι είτανε με τον Τόπο Αυτό, Με την Χώρα Αυτή !!!

    "ΑΥΤΟΙ" κουβαλούσαν μόνο τα Ελληνικά Διαβατήρια και Ταυτότητες !

    ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ !!! ΔΕΝ ΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή