Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΛΑΕ: Ο Τσίπρας έχει μετατραπεί σε εκφραστή της νέας μνημονιακής τάξης


Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, μετά τα όσαείπε ο απερχόμενος πρωθυπουργός στην Πανελλαδική Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ. Η ΛΑΕ σε μια πολύ σκληρή ανακοίνωση χαρακτηρίζει τον κ. Τσίπρα ως "κατ΄εξοχή εκφραστή της νέας μνημονιακής τάξης" και προσθέτει ότι έχει πάρει τη σκυτάλη από τα μνημονιακά κόμματα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

"Με την σημερινή του ομιλία στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του κόμματός του, ο κ. Τσίπρας απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι έχει μετατραπεί στον κατ΄εξοχή εκφραστή της νέας μνημονιακής τάξης. Αξιοποιώντας αριστερή ρητορεία και «επαναστατικές» εξάρσεις, που στην πραγματικότητα υμνούν το τρίτο μνημόνιο και τις βάρβαρες εφαρμοστικές του διατάξεις, έπεισε και τον πλέον δύσπιστο ότι πήρε επάξια από τους δανειστές στο Βερολίνο τη σκυτάλη που μέχρι χθες κρατούσαν τα παλαιά μνημονιακά κόμματα.
Είναι βέβαιο ότι η φρασεολογία που χρησιμοποιεί, όπως και τα επιχειρήματά του, θα καθιερώσουν ένα νέο μουσειακό είδος παλαιοκομματικής ρητορικής, καταδικασμένο ήδη στη λαϊκή συνείδηση. Όπως βέβαιο είναι, και κάθε μέρα που περνά αυτό επιβεβαιώνει, ότι η Λαϊκή Ενότητα αναδεικνύεται στη νέα ανερχόμενη δημοκρατική, πατριωτική, αντιμνημονιακή δύναμη που μπορεί να σαρώσει ολόκληρο το μνημονιακό λόμπι και να ανοίξει νέους προοδευτικούς ορίζοντες για τον τόπο και το λαό μας.
(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)
http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/ekloges2015/lae-o-tsipras-exei-metatrapei-se-ekfrasth-ths-neas-mnhmoniakhs-takshs.3636668.html


1 σχόλιο:

  1. Εμείς ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΩΠΑ ;;;;

    Το Ανθελληνικό Προδοτικό και Ξενόφερτο "Πολιτικό κ. Πολιτειακό" Μουτζούρικο ΒοθροΣύστημα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ .... "ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ" όπως λέει και το τραγούδι ! .... Μπάμ και Κάτο ! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ !!!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !!!! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ - ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΟ !!!

    ΒΑΡΕΘΕΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΧΑΘΕΙΚΑΜΕ ΤΗΣ ΑΤΕΡΜΟΝΕΣ ΨΕΥΤΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΑΤΑ !!!

    ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΨΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΗΛΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΥΠΟΤΑΝΑΠΤΥΧΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ π.χ. 15ου Αιώνα !!!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΕΣ ΕΛΕΩ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ:
    1. Ανθέλληνες
    2. Ακοινώνιτοι
    3. Αστοιχείωτοι
    4. Α-Μόρφωτοι
    5. Α-Φιλότιμοι

    Και Εμείς Τι Περιμένουμε από Δαύτους ;;;
    Περιμένουμε των Θάνατο μας και το Θάνατο της Χώρας ΜΑΣ ;;; Και μόνο που κάνουμε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ !!!!

    Γιαυτό .... Μπάμ και Κάτο !!! Και ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ... ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή