Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;; ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ" ΕΡΤ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ): "ΟΙ 2300 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ" - See more at: http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2015/08/2300.html#sthash.d2MYDk9j.dpuf

«Έτσι όπως είναι σήμερα η ΕΡΤ είναι σαν να προσπαθούμε να βάλουμε μπροστά ένα τανκς με έναν αναπτήρα Ζippo! Υπάρχουν 2.300 εργαζόμενοι, οι οποίοι είναι πολλοί για την ΕΡΤ. Έχουμε έσοδα 170.000.000 περίπου που, εάν αφαιρέσουμε τα λειτουργικά έξοδα, μας μένουν μόλις 14 εκατ. για την παραγωγή. Είναι δυνατόν να έχεις απαιτήσεις με ένα τέτοιο μικρό ποσό; »
Υπήρξε μια εχθρότητα για την τοποθέτηση του Λάμπρου Ταγματάρχη.
«Δε μπορώ να καταλάβω πού βασίζεται αυτή η εχθρότητα. Εγώ τον Ταγματάρχη δεν τον ήξερα προσωπικά. Μετά από 15 συνεδριάσεις του Δ.Σ. έχω διαπιστώσει ότι πρόκειται περί ενός λαμπρού μάνατζερ, που καλείται να διαχειριστεί έναν μεγάλο, δυσκίνητο και όλο ιδιαιτερότητες οργανισμό. Μπορώ να σας πω ότι μέχρι στιγμής τηρεί τους κανόνες μέχρι αηδίας. Και να μην ξεχνάμε ότι από ιδέες όλοι πάμε καλά. Κάποιος όμως πρέπει αυτές να τις υλοποιεί. Και το ρόλο αυτό καλείται να παίξει ο μάνατζερ, στον οποίο ο καταλληλότερος είναι ο Λάμπης Ταγματάρχης»
Η άποψή σας για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα;
«Είναι μεγάλη υπόθεση ο Τσίπρας. Το μεγάλο πλεονέκτημα της Αριστεράς είναι ο ίδιος ο Τσίπρας. Κι αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στην Αριστερά»
περισσότερα στο emprosnet.gr
 - See more at: http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2015/08/2300.html#sthash.d2MYDk9j.dpuf

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2015/08/2300.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου