Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

Λαϊκή Ενότητα: To κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι το μνημόνιο Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/619728/ekloges-2015-laiki-enotita-to-kyvernitiko-programma-toy-syriza-einai-to-mnimonio#ixzz3kK8R3uU7

Εκλογές 2015 – Λαϊκή Ενότητα: To κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι το μνημόνιο
Ιδιαίτερα… αιχμηρή ήταν για μία ακόμη φορά η αντίδραση της Λαϊκής Ενότητας στην ανακοίνωση του κυβερνητικού προγράμματος που εξαγγέλθηκε στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του κόμματος.
«Όσες εκατοντάδες σελίδες κυβερνητικού προγράμματος και να ανακοινώσει ο Αλέξης Τσίπρας, το πρόγραμμά του είναι ένα: τρίτο μνημόνιο» ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιο από το γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/619728/ekloges-2015-laiki-enotita-to-kyvernitiko-programma-toy-syriza-einai-to-mnimonio#ixzz3kK8bKvYw


1 σχόλιο:

 1. ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ !!!
  Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ (Επίσημα) ΕΓΙΝΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΚΑΛΗΜΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΡΙΤΗ 7/7 !!!

  1. Σημ.: Η Προδοσία ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ 88 (ΑΚΡΙΒΩΣ) χρόνια μετά του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΙΑ !

  2. Σημ.: Και όπως ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ (Μπιθικώτσης !) !!! (Κατεδαφίζεται Το Σπίτι Πωλούνται και Τα Υλικά .....!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή