Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Ξάνθη: Εισβολή αστυνομίας στο φοιτητικό ραδιοφωνικό σταθμό UNDERGROUND RADIO 100.3. Σταμάτησε η λειτουργία του


Ο φοιτητικός ραδιοφωνικός σταθμός UNERGROUND RADIO 100,3, μετά από 7,5 χρόνια λειτουργίας, έχει κλείσει ύστερα από επέμβαση της ασφαλείας. Έχει ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ο εξοπλισμός και ο πρώην πρόεδρος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ΑΥΤΟΦΟΡΟ.


Μέσα στο κατακαλόκαιρο (ως είθισται), την ώρα που λείπουν όλοι οι φοιτητές, το κράτος και οι μηχανισμοί του βρίσκουν το χρόνο και τον τόπο να χτυπήσουν ξανά. Στο στόχαστρο τους ο ραδιοφωνικός σταθμός του πολιτιστικού συλλόγου φοιτητών Ξάνθης "ΓΕΦΥΡΑ".
Είναι το πρώτο κρούσμα επέμβασης (από πλευράς αστυνομίας) σε πολιτικό/ κοινωνικό/ πολιτιστικό χώρο της πόλης ( Μέσα στη χρονιά έγινε εμπρηστική επίθεση στο κοινωνικό χώρο Ζαναντου από παρακρατικούς. ).
Το γενικότερο κλίμα τρομοκρατίας που προωθείτε σε ολόκληρη τη χώρα,με στόχο το άσυλο, τα δημοκρατικά δικαιώματα, τους κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους, τους μετανάστες και τους αγωνιστές, έχει φτάσει από καιρό και στη πόλη μας.
ΥΓ1. Τελικά ο Αύγουστος κρύβει πολλές εκπλήξεις. Πέρυσι τέτοιες μέρες έκανε την πρώτη μαζική εμφάνιση η Χρυσή Αυγή στη πόλη. Αφορμή η δημιουργία κέντρου κράτησης μεταναστών. Ακολούθησαν μίνι πογκρόμ αγωνιστών (το μίνι για τα μέτρα της πόλης) στο κέντρο της πόλης.
Αναρωτιόμασταν μέρες τώρα τι κρύβει ο φετινός Αύγουστος...! Η απορία μας λύθηκε, ή μήπως όχι ακόμη...?

http://undergroundradio1003.blogspot.gr/p/blog-page.html


http://gregordergrieche.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου