Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου της Αγ. Παρασκευή - Βίντεο: "Sugartown-Οι Γαμπροί"

Συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή 11 Αυγούστου, οι εκδηλώσεις στον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου της Αγ. Παρασκευής. Σ’ αυτές ξεχωρίζει η προβολή στις 22.00 του βραβευμένο ντοκιμαντέρ "Sugartown-Οι Γαμπροί", του Κίμωνα Τσακίρη, το οποίο απέσπασε το 1ο Βραβείο Ντοκιμαντέρ και βραβείο κοινού στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2006, το οποίο ανεβάσαμε και σε βίντεο. Γνωστό το ερέθισμα του σκηνοθέτη για να κάνει αυτό το ντοκιμαντέρ. Ηταν η προεκλογική δέσμευση του δημάρχου της Ζαχάρως, Πανταζή Χρονόπουλου, ότι για τους εργένηδες της περιοχής του θα έφερνε αλλοδαπές νύφες.




Στο σημείο αυτό να προσθέσουμε τηνανακοίνωση του Πανελληνίου Συλλόγου μηχανικών& τεχνικών ΕΡΤ (ΠΑΣΥΜΗΤΕ) η οποία διαψεύδει τον Π. Καψή ο οποίος είχε δηλώσει στο Mega ότι οι τεχνικοί έχουν συμφωνήσει στη συμμετοχή τους στο μεταβατικό στάδιο της ΔΤ, ενώ για να δείτε το ήθος και το ύφος των ανθρώπων που ο υφυπουργός Τηλεόρασης επέλεξε να στελεχώσουν το εποπτικό συμβούλιο της νέας ΔΤ αρκεί να αναφέρουμε το όνομα του … μαϊντανού –και πρώην στελέχους της ΔΗΜΑΡ, για να μην ξεχνιόμαστε- Χρήστου Χωμενίδη.
(Οι καλές υπηρεσίες πάντα ανταμείβονται. Και ο Χωμενίδης τις προσφέρει απλόχερα στο σύστημα. Από τότε που συνόδευε τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Σημίτη στην Κίνα … για να φέρουν επενδύσεις στην Ελλάδα, μέχρι το κατάπτυστο άρθρο που είχε γράψει το περασμένο Σάββατο στα «Παραπολιτικά» με στόχο αυτή την φορά τον πρόεδρο του Σύριζα Α. Τσίπρα). Με την ευκαιρία θυμηθείτε κι αυτή μας την ανάρτηση.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/08/sugartown.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου